02 Şubat 2017 11:21

İnşaatta çalışan üniversite öğrencisi iş cinayetinde öldü

İstanbul Esenyurt'ta okul harçlığını çıkarmak için inşaatta çalışan bir üniversite öğrencisi üzerine düşen demir kalıp nedeniyle hayatını kaybetti.

Paylaş

İstanbul Esenyurt'ta üniversite harçlığı için inşaatta çalışan 22 yaşındaki üniversite öğrencisi iş cinayetinde hayatını kaybetti.

Olay, Esenyurt Nâzım Hikmet Bulvarı’nda bulunan bir inşaatta meydana geldi. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü 2. Sınıf Öğrencisi Remzi Ersu, yarıyıl tatilinde üniversite harçlığını çıkarmak için İstanbul’a geldi ve inşaatta çalışmaya başladı. 3 gündür inşaatta çalıştığı öğrenilen Ersu ile yeğeni Sefer Deli’nin  üzerine vinçle kaldırılan demir kalıp düştü.
Ağır yaralanan Remzi Ersu ile Sefer Deli özel bir hastaneye kaldırıldı. Ersu tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Haberi alan gencin yakınları hastanede gözyaşlarına boğulurken, ağır yaralanan Sefer Deli’nin ise tedavisine devam edildiği öğrenildi.

OPERATÖR AĞIR YARALANDI

Nişantaşı’da ise bir inşaatta yıkım çalışması yapan iş makinesi operatörü, beton blokunun altında kaldı. Kaza, Şişli Nişantaşı Vali Konağı Caddesi üzerinde saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Bir inşaatta yıkım çalışması yapan Operatör Celal Öğütücü, yıktığı beton blokunun iş makinesinin üzerine devrilmesi sonucu iş makinesinde sıkıştı. İşçi, yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından sıkıştığı yerden kurtarıldı. Ağır yaralanan işçi, ambulans ile özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Termik santral, kuş cennetini ‘cehenneme’ çevirecek

SONRAKİ HABER

Atık su kanalında ceset bulundu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa