02 Şubat 2017 10:48

Batman-Kozluk yolunda zincirleme kaza: 10 araç çarpıştı

Batman-Kozluk karayolunda buzlanma nedeniyle zincirleme kaza yaşandı. Kazada ölen ya da yaralanan olmadı.

Paylaş

Batman-Kozluk karayolunda gizli buzlanma nedeniyle zincirleme trafik kazası yaşandı. 10 aracın karıştığı kazada ölen ya da yaralanan olmazken, kaza nedeniyle kapanan yolun her iki tarafında yaklaşık 4 kilometrelik araç kuyruğu oluştu.

Sabah saatlerinde Bıçakçı Köyü ile Selamet Mezrası arasındaki zincirleme kazada TIR, minibüs ve otomobilden oluşan 10 araç birbirine girdi. Zincirleme kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı, ancak yolun her iki tarafından yaklaşık 4 kilomtrelik araç kuyruğu oluştu. Karayoları ve Özel İdare Genel Sekreterliği'ne bağlı ekipler, etrafa savrulan araçlar yüzünden tıkanan trafiği güçlükle açtı.

Hasankeyf İlçesi Oğuz Köyü viraijında bazı araçlar, gizli buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak yola savruldu. Trafik ekipleri, araç sürücülerini zincir takmadan yola çıkmamaları konusunda uyarıyor. Yollarda yer yer gizli buzlanmanın olduğunu belirten trafik ekipleri, ağır tonajlı araçların bu durumdan en çok etkilendiğini belirterek, bu yüzden bütün araç sürücülerinin dikkatli olmasını istedi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Kuyuda mahsur kalan atı işkence ederek çıkardılar

SONRAKİ HABER

Trump'ın sahibi olduğu şirkete ceza

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa