01 Şubat 2017 04:46

Futbolda ara transfer dönemi sona erdi

Futbolda ara transfer dönemi Avrupa ve Çin'de sona erdi. Çin'de Oscar, Avrupa'da Draxler en pahalı transferler oldu.

Paylaş

Futbolda ara transfer dönemi Avrupa ve Çin'de sona erdi.

Avrupa'nın maliyeti en yüksek transferini Paris Saint Germain gerçekleştirdi. PSG, Schalke'den Julian Draxler'i 38 milyon avro karşılığında kadrosuna kattı.

PSG, Benfica'dan Goncalo Guedes'e de 30 milyon avro ödedi. Manchester City, 19 yaşındaki Brezilyalı Gabriel Jesus için 30 milyon avro harcadı.

Dimitri Payet, 29 milyon avroya West Ham United'dan Marsilya'ya, Morgan Schneiderlin ise 23 milyon avroya Manchester United'dan Everton'a geçti.

Transfer döneminin en pahalı transferini yine Çin gerçekleştirdi. Chelsea'nin Brezilyalı futbolcusu Oscar 60 milyon avro karşılığı Shangai SIPG'ye transfer oldu.

SÜPER LİG'İN EN HAREKETLİSİ KAYSERİSPOR

Türkiye'de ise Spor Toto Süper Lig'de 18 takım, toplamda 77 futbolcuyu kadrosuna katarken, 84 oyuncu takımlarından ayrılıp başka ekiplere geçti.

Lider Beşiktaş, 4 oyuncu transferi yaptı. Zirveye oynayan Medipol Başakşehir de 4 oyuncuyu kadroya dahil ederken, Galatasaray 2 futbolcuyla anlaştı.

Ara transfer döneminde 10 futbolcuyu kadrosuna katan Kayserispor, en fazla transfer yapan takım olarak dikkati çekti. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

'Komada' denilen Esad'ın görüntüleri yayımlandı

SONRAKİ HABER

Kawhi Leonard’dan geçit yok

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...