31 Ocak 2017 18:14

Sultanbeyli'de Suriyelilerin kaldığı binada yangın

Sultanbeyli Pınarlı Sokak'ta çok sayıda Suriyeli'nin kaldığı 5 katlı binanın bodrum katında yangın çıktı.

Paylaş

Sultanbeyli'de çok sayıda Suriyeli'nin kaldığı dairede çıkan yangında mahsur kalan 3 kişi kurtarıldı. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.

Sutanbetli Abdurrahmangazi Mahallesi Pınarlı sokakta bulunan 5 katlı bir binanın bodrum katında saat 21.00 sıralarında yangın çıktı. İçeride çok sayıda Suriyeli ailenin yaşadığı dairede henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangının ihbar edilmesiyle olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve 112 sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye erleri yangına müdahale ederken içeride bulunan çok sayıda Suriyeli tahliye edildi.

3 KİŞİ KURTARILDI

Dumandan etkilenen 3 kişi ise yanan dairede baygınlık geçirdi. İtfaiye erleri yangında mahsur kalan iki kişiyi kısa sürede çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Diğer Suriyeli ise, yaklaşık 15 dakikalık çalışma sonunda yangından kurtarıldı. Sedyeye koyulan kişi, ambulans ile Sultanbeyli Devlet Hastanesi'ne götürdü.

GÖRGÜ TANIKLARI: 30 KADAR SURİYELİ YAŞIYORDU

Yangın kontrol altına alınırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Görgü tanıkları yangının çıktığı dairede yaklaşık 30 Suriyeli'nin yaşadığını söylediler. 

Bina sakinleri ise yaşananları evlerinin balkonlarından merakla izlediler. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Reina saldırısı soruşturmasında 10 kişi daha tutuklandı

SONRAKİ HABER

Kandıra'da iki kamyonet çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...