31 Ocak 2017 04:28

Gaziosmanpaşa'da çatışma: 1 ölü 1 yaralı

İstanbul'da yaklaşık bin polisin katıldığı uyuşturucu operasyonu sırasında çıkan çatışmada 1 kişi yaşamını yitirdi.

Paylaş

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaklaşık bin polisin katılımıyla Gaziosmanpaşa'da birçok adrese eş zamanlı olarak operasyon düzenledi.

Operasyon sırasında devriye görevi yapan polisler, saat 05:00 sıralarında iki kişinin bulunduğu bir aracı durdurmak istedi.

'Dur' ihtarına uymayan iki kişi, araçla kaçmaya başladı. Bu sırada şüphelier kullandıkları araçla polis aracına da çarptı ancak kaçmaya devam etti.

Karlıtepe Mahallesi Kavaklı Sokağı'na kadar devam eden kovalamaca sırasında çatışma çıktı. Bir süre sonra aracın kurşun isabet eden tekerleklerinin patlaması sonucu araç durdu. Bölgeye Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne bağlı timlerin de bulunduğu çok sayıda destek ekip sevk edildi.

Araç durduktan sonra devam eden çatışma sırasında bir kişi olay yerinde hayatını kaybetti, diğeri ise yaralandı. Yaralı, çevredeki bir hastaneye kaldırıldı. Polis olay yerinde ve araçta geniş çaplı inceleme yaptı. İncelemenin ardından ölü ele geçirilen şahsın cesedi Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Kanada'da cami saldırısı: 27 yaşındaki öğrenci tutuklandı

SONRAKİ HABER

AKP'nin anketlerinde MHP'lilerin çoğu 'Hayır'cı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa