30 Ocak 2017 17:19

Kartal gövde gösterisi yaptı: 5-1

Atiker Konyaspor'u 5-1'lik skorla mağlup eden Beşiktaş, ligdeki liderliğini korudu.

Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 19'uncu hafta maçında Beşiktaş, Atiker Konyaspor'u 5-1'lik rahat bir skorla mağlup ederek zirvedeki yerini korudu.

Vodafone Arena'da oynanan karşılaşma Beşiktaş'ın baskısıyla başladı. İlk golü 9'uncu dakikada yeni transferi Babel ile bulan siyah beyazlı ekip bu dakikadan sonra da atak oyununa devam etti ve 28'inci dakikada Quaresma'nın asisti ile topla buluşan Oğuzhan Özyakup, skoru 2-0 yaparak ilk yarının sonucunu belirledi. Maçta ikinci yarıda Beşiktaş'ın üstünlüğü devam etti. 50'inci dakikada Babel'in asisti ile topu alan Cenk Tosun, sırtı kaleye dönük olmasına rağmen yaptığı vuruş ile takımının 3'üncü golünü kaydetmeyi başardı. Bu golden 6 dakika sonra yine Cenk Tosun, kendisinin ikinci takımının 4'üncü golünü 56'ıncı dakikada kaydetti. 63'üncü dakikada gelişen Konyaspor atağında, kaleye doğru giden topa yatarak müdahale eden Tosiç'in ters bir vuruşla topu kendi kalesine göndermesi skoru 4-1'e getirdi. 83'üncü dakikada kazandığı penaltıyla 5'inci golü bulan Beşiktaş'ta penaltıyı gole çeviren isim Cenk Tosun da hat-trick ile maçı tamamlamış oldu.

Bu skor ile ligde puanını 44'e çıkaran Beşiktaş liderliğini korurken Atiker Konyaspor 27 puanla haftayı 7'inci sırada kapattı. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Husiler, Suudi koalisyonuna ait gemiyi vurdu

SONRAKİ HABER

İstanbul'un bazı ilçelerinde yarın elektrik kesilecek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...