29 Ocak 2017 10:59

Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran da ‘hayır’ dedi

Oyuncular Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran yaptıkları video paylaşımlarıyla referandumda ‘Hayır’ diyeceklerini açıkladı.

Paylaş

Erdal Beşikçioğlu da anayasa değişiklik referandumunda “hayır” oyu kullanacağını belirterek “Dünyanın en güzel rejimi Cumhuriyet varken başka bir rejime düşünülemez. Artık son söz halkın yani bizimdir. Ülkemizin geleceği için, çocuklarımızın geleceği için karar bizim. Bu iş parti meselesi değil. İyi düşün Türkiye” notunu paylaştı. 

“Hayır” oyu vereceğini açıklayan Beşikçioğlu, Instagram hesabından bir piyesi Arda Turan’ı etiketleyerek paylaştı. Beşikçioğlu piyesin sözleri ise şöyle; “Şeytan sözcüklerin dizilişinde gizli. Ne konular, ne insanlar, ne de istekler suçlu.Çünkü sözcükler sıralanırken şeytan yanlarına sokulur. Sonra söylendikleri an, kanlı bir bıçak gibi saplanırlar insanın yüreğine. Hayırda evet mi suçlu, yoksa evette hayır mı suçlu? Düşünün bunu!” 

SARAN: ADALETİ TEK KİŞİNİN ELİNE BIRAKMAYA HAYIR!

Usta oyuncu Tilbe Saran da referandum oyunu video ile açıkladı. Saran, sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile referandumda 'hayır' oyu kullanacağını açıkladı.

Saran, “hayır” oyu kullanacağını şu ifadelerle açıkladı; “Yeni anayasaya 'hayır' diyorum. Çünkü seçtiğim milletvekilleri kanalıyla yönetime katılma hakkımı tek kişiye devretmeye kim olursa olsun 'hayır' diyorum. Adaleti tek kişinin idaresine bırakmaya 'hayır' diyorum. Ülkemin güvenlik, eğitim, sağlık, politikalarını tek kişiye bırakmaya 'hayır' diyorum. Özgürlükler ve demokrasi için çoğulcu katılım için 'hayır' diyorum.” (KÜLTÜR SERVİSİ)
 

ÖNCEKİ HABER

Ahmet Yıldırım: Gözaltılar ‘Evet’ kampanyasının bir parçası

SONRAKİ HABER

Prof. Dr. Ergi Deniz Özsoy: Evrim olmadan biyoloji öğretemezsiniz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...