29 Ocak 2017 08:15

Cem Küçük’ten ‘evet’ baskısı

Cem Küçük, Acun Ilıcalı, Fatih Terim ve Gülben Ergen’e 'tavrınızı açıklayın' uyarısı yaptı. Hakeret ettiği isimleri açıkça hedef gösterdi.

Paylaş

TGRT Haber TV'7e Medya Kritik programında Gazeteci Cem Küçük, referandumda Evet ben de varım kampanyası hakkında konuştu.Cem Küçük, Rıdvan Dilmen'in başlattığı 'evet' kampanyasında fikrini belirtmeyen Acun Ilıcalı, Fatih Terim ve Gülben Ergen’e 'tavrınızı açıklayın' uyarısı yaparak, hedef gösterdi.

Rıdvan Dilmen’in “#BenDeVarım” diyerek başlattığı videolu “evet” kampanyası, TRT’nin spor spikeri Ersin Düzen’in Acun Ilıcalı’ya seslenişinin ardından karşılıksız kalmıştı. Bunun üzerine devreye giren Star Yazarı Cem Küçük, referandum oyunu açıklamayan Gülben Ergen, Fatih Terim ve Acun Ilıcalı’ya seslenerek “Çıkıp tavrını söyle” dedi. 

Ağır eleştirilerde bulunan Cem Küçük, Gülben Ergen ve Acun ılıcalı için şöyle konuştu; “Yanar döner insan modeli bu Gülben Ergen, en tehlikeli insan modeli. AK Parti’den iş alma ihtimalin varsa ‘evet’ deyip, yoksa ‘hayır’ mı diyeceksin? Bizde de bunları muteber insan diye baştacı ederler. Mesela Acun da öyle. Sen şimdi Erdoğan’ın sayesinde nerelere geldin bak, sen de çıkıp tavrını söyle.”

MURAT BOZ’U ÖVDÜ

Küçük şarkıcı Murat Boz’u ise ‘evet’ dediği için övdü, şu ifadeleri kullandı: “Hayır dese daha çok para kazanır biliyor musun? Çünkü Türkiye’de konserlere gidenler, genelde konser izleyenler laik, seküler kesim. Şimdi Murat ‘hayır’ dese işi ikiye üçe kalkar. Mesela Sıla vardı değil mi? 15 Temmuz kurgu murgu diyordu gitmedi mesela. Benim bir menajer arkadaşım vardı. İki gün önce şunu söyledi, işleri ikiye üçe katladı diyor İstanbul’da. İşleri ikiye üçe katladı diyor otellerde, tatil yerlerinde. Çünkü Türkiye’de konserlere genelde söylüyorum, seküler kesim gittiği için Sıla’nın işi ikiye üçe katlar. Mesela Murat Boz’un belki işi azalacak. Ne bileyim diğer sanatçıların, Murat Yıldırım var mesela o oyuncu. Onun azalacak belki -ki kesin azalacak. Risk alan onlar. Şimdi Sıla ‘hayır’ dedi, işin artar.” (MEDYA SERVİSİ)
 

ÖNCEKİ HABER

Trump'ın Washington’da çalkantılara yol açan yedi günü

SONRAKİ HABER

Kolunu taş kırma paletine kaptıran işçi yaşamını yitirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...