29 Ocak 2017 07:45

Konya'da kadına şiddet: Eşini 8 yerinden bıçakladı

Konya'da 45 yaşındaki Ahmet Balci, eşi Nevin Balci'yi 8 yerinden bıçakladı.

Paylaş

Konya'da 45 yaşındaki işsiz Ahmet Balci, 43 yaşındaki Nevin Balci'yi 8 yerinden bıçaklayıp, kolunu kırdı. Nevin Balci hastanede tedavi altına alındı.

Saldırı, bugün saat 03.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Emirgazi Mahallesi Şair Ruhsat Sokak'taki bulunan tek katlı müstakil evde meydana geldi. Ahmet Balci evde, eline geçirdiği bıçakla eşine saldırdı. Eşini kol, göğüs ve sırtından bıçakladıktan sonra döverek kolunu kıran Ahmet Balci evden kaçtı. Çocuğunun ihbar etmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kaldırılan Nevin Balci, tedavi altına alındı.

Balci'nin vücudunun 8 yerinde bıçak darbesi olduğu ve sırtından aldığı bıçak darbesinin organlarına zarar verdiği belirtildi. Nevin Balci'nin polise verdiği ilk ifadesinde, eşinin psikolojik sorunları olduğunu, daha önce de kavga ettiklerini söylediği belirtildi. Olaydan sonra kaçan Ahmet Balci ise, yakındaki Köprübaşı Polis Merkezine giderek teslim oldu.

Balci, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk tedavinin ardından tedbir amaçlı Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Soruşturma sürüyor. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Bartın'da yolcu otobüsü devrildi: 3 ölü, 6 yaralı

SONRAKİ HABER

İHD: Sürgünler işkenceyle başlıyor, işkenceyle bitiyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa