26 Ocak 2017 10:40

Tokat'ta otomobil ile otobüs çarpıştı: 3 ölü, 5 yaralı

Tokat'ın Turhal ilçesinde otomobille otobüsün çarpışması sonucu 3 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Paylaş

Tokat'ın Turhal ilçesinde karşı şeride geçen otomobil, otobüsle çarpıştı. Kazada otomobildeki 3 kişi öldü, 2 araçtaki 5 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 11.00 sıralarında Tokat-Amasya karayolu 50'inci kilometrede Turhal ilçesine 5 kilometre uzaklıkta meydana geldi. Tokat'tan Amasya yönüne giden 22 yaşındaki Muhammet Uzer yönetimindeki  otomobil virajda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek, Amasya'dan Tokat yönüne giden 61 yaşındaki Serdar Şahin yönetimindeki  yolcu otobüsü ile çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Muhammet Uzer ile birlikte yanında bulunan 62 yaşındaki Adil Uzer ve Neriman Uzer hayatını kaybetti.

Otomobilde bulunan Şükran Avcı ile otobüs şoförü Serdar Şahin ve yolculardan henüz ismi öğrenilemeyen 3 kişi yaralandı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Ölen 3 kişinin cesedi otomobil içerisinden çıkartılarak, cenaze aracıyla Turhal Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Yaralılar da aynı hastanede tedaviye alındı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

SGK Ocak maaşlarının zam farkını bugün ödeyecek

SONRAKİ HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fidan ve Yıldırım ile görüşecek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...