26 Ocak 2017 10:32

Kamu-Sen'in ‘Hayır’ çağrısının ardından tehditler sürüyor

Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk’un referandumda 'Hayır' çağrısı yapmasının ardından kendisine tehditler yönelmeye devam ediyor.

Paylaş

Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk’un referandumda “Hayır” çağrısı yapması nedeniyle tehditler sürüyor. İki kez sendika binasına gelerek istifa çağrısı yapan saldırgan grubun bugün de geleceğinin öğrenilmesi üzerine konfederasyon önünde bekleyiş sürüyor.

Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk’un, 22 Ocak’ta demokratik parlamenter sistem ve kuvvetler ayrılığı vurgularıyla tek adam rejimine “Hayır” çağrısı yapmasının ardından Türkiye Kamu-Sen’in Ankara’daki genel merkezine 2 kez saldırı gerçekleşti. Geçtiğimiz günlerde Kamu Sen genel merkezine gelen yaklaşık 25 kişilik bir grup, kapıdaki güvenlik görevlilerini darp ederek binaya girmiş ve bir süre slogan atmıştı. Bir gün sonra yine gelen grup İsmail Koncuk’u istifa etmeye çağırmıştı. Bugün de konfederasyona bir grubun  geleceğinin öğrenilmesi üzerine konfederasyonda hareketlenme meydana geldi. Kamu-Sen üyeleri ve çalışanları olası bir saldırıya karşı konfederasyon önünde bekleyişlerini sürdürüyorlar. Gazetemize bilgi veren konfederasyon yetkilileri söz konusu grubun konfederasyonla alakası olmayan saldırganlar olduğunu belirttiler. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Dersim'de 300 köy yolu kapalı

SONRAKİ HABER

SGK Ocak maaşlarının zam farkını bugün ödeyecek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...