25 Ocak 2017 12:24

Sakarya Valisi Coş'a destek: İşte ordu, işte komutan! 

Sakarya'da ‘FETÖ’ soruşturması kapsamında pasaportuna el konulduğu haberleri çıkan Vali Coş'a 'İşte ordu, işte komutan' sloganı ile destek verdi.

Paylaş

Sakarya'da bir araya gelen 65 ‘sivil toplum kuruluşunun temsilcisi’ oldukları iddia eden grup, hakkında ‘FETÖ’ soruşturması kapsamında pasaportuna el konulduğu haberi yayımlanan Vali Hüseyin Avni Coş'a destek için Sakarya Valiliği'ne geldi. Vali Coş, Sakarya Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı ve Sakarya İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun ile birlikte kendisini ziyarete gelenleri karşıladı. Kalabalık, "İşte ordu, işte komutan" sloganı attı. 

'ŞAİBE BULAŞTIRMAYA ÇALIŞIYORLAR'

Kalabalığa hitap eden Vali Coş, hakkında bu tür haber yapan kişilerin tanınmış isimlere şaibe bulaştırmaya çalıştıklarını ileri sürerek şunları söyledi:

"Elbette yaşadığımız acılardan, karşılaştığımız büyük hainliklerden de ders alarak benzer sıkıntılarla karşılaşmamak için gayret sarf edeceğiz. Tanınmış isimlere de şaibe bulaştırmaya kalkışarak sanki Türkiye'de hukuk yok, Türkiye'de demokrasi yok, Türkiye'de terörle mücadele de hukuk dışı sürdürülüyor gibi bir algı oluşturmaya çalışılıyor. Bunların doğru olmadığını hepimiz biliyoruz ve hukuk gerçekten elinden geldiğince bütün imkanları en iyi şekilde kullanarak kolluk kuvvetlerimizle beraber bütün operasyonlar fevkalade titizlik içinde yürütülüyor." 

‘CUMHURBAŞKANIMIZIN ÖNDERLİĞİNDE’

Vatandaşları kandırarak millete karşı kullanmak isteyen kişilere gerekli cevabın verileceğini öne süren Vali Coş, "Cumhurbaşkanımızın önderliğinde kurulan bütün tuzakları bozarak, bütün engelleri aşarak inşallah her alanda yeniden büyük Türkiye'yi hep beraber kuracağız. Bunun için yaptığımız bu çalışmaları engellemek isteyenler, milletimizin içinde fitne ve fesat tohumları saçmak isteyen, milletimizin bir kısmını kandırarak, yanıltarak, beyinlerini iğfal ederek onları milletimize karşı kullanmak isteyen şer güçler, kökü dışarıda güçler var" dedi. (DHA) 
 

ÖNCEKİ HABER

Pokemon oynarken yürümek istemeyenler için: Pokemon Duel

SONRAKİ HABER

Yeni enflasyon sepetinde gıdanın ağırlığı düştü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...