25 Ocak 2017 11:13

Aykut Kocaman: Siyasetin içinde olmamalıyız

Rıdvan Dilmen'in 'Başkanlık Anayasası' için başlattığı kampanya gündeme yerleşirken Aykut Kocaman'dan farklı bir açıklama geldi.

Paylaş

Rıdvan Dilmen, 'Başkanlık Anayasası' için 'Evet' kampanyası başlatırken Fenerbahçe'de birlikte forma giydiği Aykut Kocaman, "Siyasetin içinde olmamalıyız. Bununla birlikte sporcular sosyal sorumluluk projelerinde yer almalı. Toplumun hissiyatına ortak olmalı. Fakat bunu belli bir zümreye hitap etmeden yapmalılar" dedi.

Gazeteport'un Kocaman'ın KONTV'de katıldığı programdan yansıttığı habere göre Kocaman'ın ifadeleri şöyle:

“Oyuncular, ben de dahil olmak üzere siyasetin içinde olmamalıyız. Çünkü bizi destekleyen kitlenin içerisinde herkes var. Hiç kimsenin adamı değiliz, biz sadece mesleğimizin ve bugün Konyasporun adamıyız, oyuncularda öyle olmalı. Ama bununla beraber sosyal sorumluluk projelerinde yer almalılar. Çünkü toplumda, özellikle bugünlerde hassasiyetler var, toplumun hissiyâtina ortak olmak zorundalar. Biz öyle sırça köşklerde yaşayan insanlar değiliz, toplumun içinde yer alan insanlarız. Fakat bunu hiçbir zümreye hitap etmeden yapmalılar. Etnik, siyasi, kültürel herkes girer bunun içine, biz kimsenin adamı değiliz, Konyaspor'a hizmet eden adamlarız." (SPOR SERVİSİ)

BARIŞ ATAY'DAN 'EVET' KAMPANYASINA CEVAP

ÖNCEKİ HABER

Hayır TV'yi kurma çağrısı

SONRAKİ HABER

HDP, Eş Başkanlarını tanımayan Yargıtay’dan izah istedi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...