24 Ocak 2017 22:34

Kendisinden ayrılmak isteyen eşini rehin aldı

Bursa'da Erdal K., kendisinden ayrılmak isteyen eşi Gülay K. ve iki çocuğunu evde bıçakla rehin aldı.

Paylaş

Bursa'da 43 yaşındaki Erdal K., 'geçimsizlik' iddiasıyla ayrılmak isteyen eşi Gülay K. ve iki çocuğunu evde bıçakla rehin aldı. Eşinin bir anlık dalgınlığından yararlanıp balkona kaçan ve kapıyı kilitleyen Gülay K. ile iki çocuğu itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Erdal K ise bir süre direndikten sonra polis tarafından etkisiz hale getirildi. 

Olay saat 22.00 sıralarında Merkez Osmangazi İlçesi Hamitler Mahallesi'nde meydana geldi. Geçimsizlik nedeniyle Gülay K.'nın kendisinden ayrılmak istemesine sinirlenen Erdal K., eline aldığı bıçakla eşi ie çocukları Okan K. ve Pelin K.'yı evinde rehin aldı. Erdal K., bağırışları duyan komşularının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine kapıyı açmayınca olay yerine sepetli itfaiye aracı çağrıldı. Eşinin polislerle görüştüğü bir sırada fırsattan yararlanan Gülay K. çocukları ile beraber balkona çıkıp kapıyı kilitledi. Bunun üzerine anne ile iki çocuğu sepetli itfaiye aracı ile kurtarıldı. 

TESLİM OLMADI

Eşinin ve çocuklarının kurtarıldığını gören Erdal K., polislerin teslim olması konusundaki çağrılarına rağmen direndi. Yaklaşık olarak 3 saat süren ikna çabaları sonuç vermeyince Erdal K., eve giren polis tarafından etkisiz hale getirildi. Erdal K.'nın gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Brezilya'da cezaevi isyanı: 152 mahkum firar etti

SONRAKİ HABER

Akdeniz Üniversitesi öğrencileri bütünleme istedi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...