24 Ocak 2017 09:44

Mülkiyeliler Birliği önünde köpekli saldırı

Mülkiyeliler Birliği ve Tüm Bel-Sen Üyesi Murat Ergenekon, köpekli saldırıya uğradı. Ergenekon, saldırının bilinçli olduğunu dile getirdi.

Paylaş

Mülkiyeliler Birliği Yüksek Danışma Kurulu ve Tüm Bel-Sen üyesi Çankaya Belediyesi çalışanı Murat Ergenekon sahipli bir köpeğin saldırısına uğradı. Ergenekon, Yüksel Caddesi ve Konur Sokak'ın kesiştiği yerde bulunan Mülkiyeliler Birliği önünde meydana gelen olayda 4 gencin, köpeği bilerek üzerine saldıklarını söyledi. Hastaneye kaldırılan Ergenekon'a 3 dikiş atıldı ve kuduz aşısı yapıldı. 

Ergenekon, saldırının bilinçli yapıldığını belirterek, olayın yaşandığı yerde her zaman bulunan, normalde kimseye göz açtırmayan sivil polislerin saldırıya müdahale dahi etmediğini kaydetti. Ergenekon, “Mülkiyeliler Birliği girişinde içeri kısımda bekliyordum. ‘Tut şunu, tut şunu’ diye sesler duydum. Köpeklerin geldiğini görmedim. Köpek bacağıma saldırdı. Saldırı esnasında gençlere 'Sizi şikayet edeceğim' dedikten sonra yeniden köpeği üzerime saldırtarak kaçtılar” dedi. 

Mülkiyeliler Birliği ile birlikte suç duyurusunda bulunacak olan Ergenekon, “Bu Mülkiyeliler Birliği ve Tüm Bel-Sen' e yapılmış bir saldırıdır. Bizi yolumuzdan alıkoyamayacaklar. Gerekli yasal işlemleri yapacağız” dedi. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

DSİ'de sendikalı işçilere işbaşı yaptırılmadı

SONRAKİ HABER

Soma davasında yeni bilirkişi raporu talebi reddedildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa