23 Ocak 2017 14:15

Silivri'den Maltepe Cezaevi’ne çok sayıda mahpus sevk edildi

Silivri 5 No’lu Kapalı Cezaevi’nden tutuklu ve hükümlü Maltepe Cezaevi’ne sevk edildi. Sevk edilen tutuklular arasında çok sayıda hasta tutuklu var.

Paylaş

Silivri 5 No’lu Kapalı Cezaevi’nden çok sayıda tutuklu ve hükümlü Maltepe Cezaevi’ne sevk edildi. Silivri L-1 koğuşundan 28 tutuklu, L-2 koğuşundan da 27 kişinin Cumartesi günü sevk edildiği belirtildi. 

Maltepe Cezaevi’ne görüşe giden Avukat Hadice Korkut’un verdiği bilgiye göre; Silivri 5 No’ludan sevk edilen tutuklular arasında çok sayıda hasta tutuklu da bulunuyor. Korkut, çok sayıda yaşanan sevk işlemlerinin ‘FETÖ’ soruşturmalarında tutuklanan kişilerin boşalan yerlere yerleştirileceği duyumu aldıklarını söyledi. 

Korkut ayrıca yaşanan sevklerden ailelerin haberinin olmadığı bilgisini de paylaştı.

L-1 koğuşundan sevk edilen tutukluların bazıları şöyle: Soydan Akay, Görgün Oktar, Sabahattin Tekin, Serdar Güzelçay, İvezullah Mutlu, Mehdi Oktay, Cesim Yıldırım, Ekrem Şaşmaz, Celal Taşdemir, Perzande Taştan, Özgür Duman, Ziya Timuçin.

L-2 koğuşundan sevk edilen tutukluların bazıları şöyle: Ersan Nazlıer, Aziz Bayın, Ramazan Yalçın, Müslüm Cankut, Refik Mamyak, Deniz Mamyak. (DİHABER)
 

ÖNCEKİ HABER

Erdoğan'dan patronlara Tanzanya çağrısı

SONRAKİ HABER

Kadıköy'deki tiyatrocular komşularıyla tanışıyor 

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...