23 Ocak 2017 08:55

Bakanlık: Valilerin pasaportlarının tahdidi söz konusu değil

İçişleri Bakanlığı, Vali Coş'un da adının geçtiği 'FETÖ' iddialarına dair açıklama yaptı, 'Bakanlığa intikal eden soruşturma yok' dedi.

Paylaş

İçişleri Bakanlığı, Devlet Denetleme Kurulu’ndan valilerle ilgili bakanlığa intikal eden bir soruşturma olmadığını belirterek, valilerin pasaportlarının tahdidinin söz konusu olmadığını bildirdi.

Cumhuriyet'ten Alican Uludağ'ın 'Bu 'Coş'ku şüpheli' başlığıyla yayımlanan haberinde Devlet Denetleme Kurulu'nun incelemesinde Hüseyin Avni Coş, Vahdettin Özcan, İbrahim Şahin, Adnan Yılmaz ve Hasan Karahan'ın 'FETÖ' ile bağlantılı olduğu belirtilen Bank Asya'da hesabı bulunduğu ve Kimse Yok Mu Derneği'ne bağış yaptığının tespit edildiği ve valilerin pasaportlarının iptal edildiği iddia edilmişti.

İçişleri Bakanlığı’ndan konuya ilişkin yapılan yazılı açıklama, şöyle:  “Bugün bir gazetede yer alan valilerin pasaportlarına tahdit konulduğuna ilişkin haberlerle ilgili olarak Devlet Denetleme Kurulu’ndan adı geçen valilerimizle ilgili bakanlığımıza intikal eden bir soruşturma mevcut olmayıp, pasaportlarının tahdidi söz konusu değildir” denildi. (DHA)

 {{305162}}

{{305143}}

ÖNCEKİ HABER

TRT 147 milyon zarar etti

SONRAKİ HABER

İşten atılan Senkromeç işçileri direnişe başladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...