23 Ocak 2017 06:54

Tutak ve Doğubeyazıt Belediye Eş Başkanları gözaltına alındı

Tutak Belediye Eş Başkanı Fırat Öztürk ile Doğubayazıt Belediye Eş Başkanları Rohat Özbay ve Zelal Tekdemir gözaltına alındı.

Paylaş

Ağrı'nın Tutak ilçesinde polis sabah saatlerinde eş zamanlı olarak birçok eve baskın yaptı. 11 Ocak'ta kayyım atanan Tutak Belediyesi Eş Başkanı Fırat Öztürk'ün de aralarında bulunduğu birçok kişi gözaltına alındı.

Tutak HDP İlçe Eş Başkanı Salih Aydın, DBP İlçe Eş Başkanı Hakan Turgut ile Kemal Turgut, Fecri Oğul, Bülent Oğul, Abdulmenaf Yıldız gözaltına alındı. 

Alınan bilgiye göre, ev baskınları sırasında yaklaşık 45 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar Tutak İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

DOĞUBAYAZIT BELEDİYESİ'NE BASKIN

Ağrı’nın Doğubayazıt Belediyesi’ne de sabah saatlerinde baskın düzenlendi. Aynı saatlerde Belediye Eş Başkanı Zelal Tekdemir Çiftepınar Mahallesi'ndeki evinde, diğer Eş Bakan Rohat Özbay ise taziye ziyareti için gittiği Urfa’da polis tarafından gözaltına alındı.

Belediye binasında aramalar sürerken, bir çok belediye meclis üyesinin de evlerine yapılan baskın sonucu gözaltına alındığı öğrenildi.(DİHABER)

ÖNCEKİ HABER

Yanlış eve operasyon 65 yaşındaki kadının ölümüne sebep oldu

SONRAKİ HABER

Elazığ'da 18 kişi gözaltına alındı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...