22 Ocak 2017 17:56

Bayburt'ta Cizrespor teknik ve idari ekibine saldırı

3. Lig karşılaşmasında deplasmanda Bayburt Grup Özel İdare Gençlik Spor'la oynayan Cizrespor Kulübü oyuncuları ve kulüp yöneticileri darbedildi.

Paylaş

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Cizrespor deplasmanda Bayburt Grup Özel İdare Gençlik Spor Kulübüyle oynadığı maçta ırkçı saldırıya uğradı.  Cizrespor Kulübü 2'nci Başkanı Maruf Sefinç, Evrensel'e yaptığı açıklamada kulüp yöneticilerinin Bayburt Grup Özel idare Gençlik kulüp taraftarları, yöneticileri ve emniyet görevlileri tarafından darbedildiğini söyledi.

'KÜFÜR VE HAKARETLERE MARUZ KALDIK'

Maçın ilk yarısında 1-0 önde oldukları sırada, taraftarlar ve akreditasyonu olan Bayburt GÖİ yöneticileri tarafından hakarete maruz kaldıklarını anlatan Sefinç, "İlk başta karşı takımın görevli personeli tarafından ırkçı söylemlere ve hakaretlere maruz kaldık. Maç bittikten sonra 2 - 1 yenilmemize rağmen akreditasyonu olan 4 yönetici oyuncularımızın olduğu koridora gelip futbolcularımızla önce münakaşaya girip sonra darbetmeye başladılar" dedi.

'GÖREVLİLER COPLA VURDU'

Cizre Spor Kulübü yardımcı antrenörü Abdülkerim Koç'un darbedilmesinden sonra takım arkadaşlarının da karşılık vermesi sonucu sahada bulunan görevlilerin kendilerine copla saldırdığını belirten Sefinç, şöyle devam etti: "Polisler hem futbolcumuzu hem de bizi copla darbetti. Burada hem karşı takımın yöneticilerinden hem de polis tarafından saldırıya maruz kaldık. Ama polisler bizi daha çok darbetti. Sahaya atılan cisimleri saymıyorum bile. Bir sonuç alınmayacağını bildiğimiz halde yine şikayetçi olacağız."

Sefinç, Cizrespor'dan darbedilen yönetici ve oyuncuların listesini verdi:

Abdülkerim Koç - Yardımcı antrenör
Ali Karaağaç - Orta saha oyuncusu
Onur Nazmi Terzioğlu - Kaleci
Resul Özturan - Kaleci antrenörü
Ebubekir Şentürk - Defans oyuncusu
İsmail Öztürk - Masör

Karşılaşma Bayburt Grup Özel İdare Gençlik Spor Kulübü'nün 2 - 1 galibiyetiyle sonuçlandı. (Şırnak/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Prof. Adnan Gümüş: Yeni rejime uygun bir müfredat geliyor

SONRAKİ HABER

Darbe Komisyonu, Akar ve Topbaş'tan yanıt bekliyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...