08 Haziran 2012 10:41

AKP’nin karnesi: Adalet: 0, Ayrımcılık: 10

BDP Grup Başkanvekili Hasip Kaplan, BDP olarak AKP’ye 10. yıl karnesi verdiklerini belirterek, “İnsan hakları, demokrasi, adalette; 0, ihale, talan, soygun, satma, kiralama, özelleştirmede; 10 verdik” dedi.Son dönemde yaşanan gelişmelere ilişkin Mecliste basın toplantısı düzenleyen Kaplan, AKP’nin 10. yıl karnesini açıkladı. Kapla

AKP’nin karnesi: Adalet: 0, Ayrımcılık: 10
Paylaş

BDP Grup Başkanvekili Hasip Kaplan, BDP olarak AKP’ye 10. yıl karnesi verdiklerini belirterek, “İnsan hakları, demokrasi, adalette; 0, ihale, talan, soygun, satma, kiralama, özelleştirmede; 10 verdik” dedi.

Son dönemde yaşanan gelişmelere ilişkin Mecliste basın toplantısı düzenleyen Kaplan, AKP’nin 10. yıl karnesini açıkladı. Kaplan, “Sınıfta çakan tembel bir öğrenci üstelik de ustalık döneminde bu karneyi alıyor. Aslında 10 üzerinden not verdik, çok da cömert davrandık. İnsan hakları, demokrasi, adalet, AB’ye üyelik, vergi adaleti buraya kadar 0. Hakkını yememek lazım ihale, talan, soygun, satma, kiralama, özelleştirme, ekonomi konularında 10 üzeriden 10. Ayrımcılık konusunda 10 üzerinden 10, dış politikada 0, suni gündem yaratmada pekiyi, yıldızlı pekiyi” dedi. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

OSTİM davası 19 Temmuz'a ertelendi

SONRAKİ HABER

Eğitim Sen'den Başbakana suç duyurusu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa