22 Ocak 2017 11:14

Alanyaspor’da Bülent Uygun iddiaları

Yeni teknik direktör arayışında olan Aytemiz Alanyaspor'un Bülent Uygun ile anlaştığı iddiaları yer aldı.

Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Aytemiz Alanyaspor'da, teknik direktör arayışlarını devam ediyor. İlk olarak Ertuğrul Sağlam ve Roberto Carlos ile dirsek temasında bulunan Alanyaspor yönetimi iki isimden sonuç alamayınca gündemine deneyimli çalıştırıcı Bülent Uygun'u ile anlaştığı belirtiliyor.

Ajansspor’un edindiği bilgilere göre, önceki gün Bülent Uygun'un sportif direktör Taner Savut ile ön görüşme gerçekleştirdiği, görüşmenin olumlu geçtiği belirtildi.

SON GÖRÜŞME BEŞİKTAŞ MAÇI SONRASI

Alanyaspor-Beşiktaş maçının ardından Alanyaspor yönetiminin son kez Bülent Uygun ile görüşeceği; maddi konularda anlaşma sağlanırsa Uygun'un yeni adresinin Alanyaspor olacağı iddia edildi.

En son Katar'ın Umm Salal takımını çalıştıran 45 yaşındaki teknik adam ülkemizde Sivasspor, Bucaspor, Eskişehirspor, Elazığspor ve Gaziantepspor'da görev aldı. Tecrübeli teknik adam özellikle Sivasspor'daki performansıyla dikkat çekti.

CARLOS LİSANSA TAKILDI

Öte yandan; Alanyaspor yönetiminin Roberto Carlos ile  prensip anlaşmasına vardığı anlaşmanın imza aşamasında Carlos'un lisans problemine takıldığı belirtildi. Bilindiği üzere; Carlos Sivasspor ve Akhisar Belediyespor'da sportif direktör olarak teknik adamlık görevini üstlenmişti. Brezilyalı teknik direktörün Peru'dan aldığı prolisansın UEFA'da denkliği yok. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Şırnak'ta çocukların bulduğu cisim patladı: 2 yaralı

SONRAKİ HABER

Kartepe'de karın tadını çıkarıyorlar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...