22 Ocak 2017 08:12

'Referandumda hepimize büyük işler düşüyor'

Kocaeli Demokrasi Girişimi referandum öncesinde halk buluşmalarına devam ediyor. Son olarak, Körfez Öğretmen Evi'nde bir araya gelindi.

Paylaş

Kocaeli Demokrasi Girişimi, halk buluşmalarına devam ediyor. 

Körfez Öğretmen Evi'nde kahvaltıda halkla bir araya gelen Kocaeli Demokrasi Girişimi, referandumda 'Hayır'ın nasıl örgütleneceğini tartıştı. 

Kahvaltının ardından açılışı CHP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Kaçar yaptı. Kaçar, herkesin bu süreçte yan yana gelmesi gerektiğini ifade etti. 

'ÖRGÜTLENMEK ZORUNDAYIZ'

Kocaeli Demokrasi Girişimi Yürütme Kurulu adına konuşan Bekir Yurdagül ise, referandumda herkese büyük görev düştüğünü vurguladı. Referandumun her şeyden önemli olduğunu belirten Yurdagül, "Bu referandumda hepimize büyük işler düşüyor, gayret göstermek zorundayız, Kocaeli’nin her mahallesinde özgürtlenme zorundayız. Biz özgürlükler için, barış için, demokrasi için yan yana geldik ama önümüzde referandum var, bu her şeyden önemli. O yüzden baskı ve şiddet ortamına karşı herkesin yan yana gelmesi lazım" dedi. 

Yurdagül'ün konuşmasının ardından söz alan vatandaşlar, referandum sürecinde nasıl hareket edilmesi gerektiğini tartıştı.(Kocaeli/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Jeoloji mühendisi, iş bulamayınca örümcek adam oldu

SONRAKİ HABER

Gaziantepspor-Gençlerbirliği maçı iptal edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...