21 Ocak 2017 17:35

Hakem Cüneyt Çakır'a sert eleştiriler: Kimse ona güvenmiyor!

Kardemir Karabükspor - Galatasaray maçında verdiği tartışmalı kararların ardından hakem Cüneyt Çakır eleştirilerin hedefi haline geldi.

Paylaş

Kardemir Karabükspor'un Galatasaray'ı 2-1'lik skorla mağlup ettiği maçı yöneten hakem Cüneyt Çakır sert eleştirilerin hedefi haline geldi.

Karşılaşmanın 16. dakikasında sarı kırmızılı ekipten Yasin Öztekin'in attığı golde, Yasin'in topu eliyle kontrol edip etmediği tartışması fitili ateşledi. Hakem Cüneyt Çakır bu pozisyonda kararından emin olamazken Yasin'in yanına giderek topu eliyle kontrol edip etmediğini sordu ve Yasin'in cevabı üzerine de golü verdi. İkinci yarıda ise Galatasaraylı Lionel Carole'un Seleznov'a yaptığı hareket sonrası penaltı kararı veren Çakır'a "telafi düdüğü" çaldığı yönünde eleştiriler yöneldi.

Galatasaray Sportif A.Ş. Yöneticisi Levent Nazifoğlu, maçtan sonra yaptığı açıklamada Türkiye'de hiçbir takımın oyuncusunun ve yöneticisinin artık Çakır'a güvenmediğini söyledi. Cüneyt Çakır için "Türkiye'de hakemlik yapma şansı kalmamıştır" diyen Nazifoğlu "Bir devin çöküşü" ifadesini kullandı. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Galatasaray Karabük'te 3 puan bıraktı

SONRAKİ HABER

Bursaspor, Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırdı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa