21 Ocak 2017 07:25

İlhan Cavcav beyin kanaması geçirdi

Uzun süredir sağlık problemleri ile boğuşan Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, sabah saatlerinde beyin kanaması geçirerek yoğun bakıma alındı.

Paylaş

81 yaşındaki Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Ankara'da beyin kanaması geçirerek sabah saatlerinde ameliyata alındı. Özel bir hastaneye kaldırılan Cavcav'ın tedavisinin yoğun bakımda sürdüğü belirtildi. 81 yaşındaki İlhan Cavcav için Gençlerbirliği yönetim kurulu üyeleri de hastaneye geldi.

Bazı medya organlarında İlhan Cavcav'ın hayatını kaybettiği yönünde iddialar gündeme geldi. Ancak bu iddialar Gençlerbirliği Yöneticisi Ali Rıza Koç tarafından yalanlandı. Kulübün basın sözcüsü Ali Rıza Koç, “İlhan Cavcav’ın öldüğü haberleri gerçeği yansıtmıyor, şu an yoğun bakımda” diye konuştu.

İlhan Cavcav'ın özel doktoru Dr. Kadir Hatipoğlu, ise Cavcav'ın yoğun bakımda makineye bağlı yaşatıldığını açıkladı:

"İlhan Cavcav başkanımızı evde geçirdiği bir travma sonrasında gece yarısı saat 03.00'ten itibaren şuuru kapandığı için beyin kanaması tanısıyla hastaneye getirdik. Hastanede hemen tomografisi çekildi. Kafa kraniyal kanaması olduğu saptandı ve hastamız acil yoğun bakıma alındı. Şu anda yoğun bakımda makineye bağlı yaşatılıyor. Geldiğinden beri durumunda herhangi bir değişiklik yok. Şuuru kapalı. Şu anda vefat durumu yok. Beyin cerrahı arkadaşımız durumunun kritik olduğunu söyledi. Herhangi bir cerrahi müdahale yapmayacaklarını söylediler. Medikal yönden tedaviye devam edileceğini, makineye bağlı izleyeceklerini belirttiler." (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Şirvan’da maden atıkları derede canlı bırakmadı

SONRAKİ HABER

Telegram'a sesli görüşme özelliği geliyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...