21 Ocak 2017 02:05

Crippled Black Phoenix İstanbul’da

Post-rock ve progresif rock’ın kesişimi Crippled Black Phoenix, Zorlu PSM STUDIO’da!

Paylaş

Yayımladıkları ilk albüm sonrasında konserlere odaklanan ve kalabalık kadrolu dinamik canlı performanslarıyla dikkat çeken İngiliz grup Crippled Black Phoenix, 27 Ocak’ta Zorlu PSM’ye konuk oluyor. Electric Wizard ve Iron Monkey gibi gruplarla tanınan Justin Greaves’in 2004’te Mogwai’nin Basçısı Dominic Aitchison’ın iş birliğiyle kurduğu İngiliz grup Crippled Black Phoenix, post-rock ve progresif rock’ın başarıyla kesişmesini canlı olarak STUDIO sahnesinde deneyimletiyor.

2015’in ikinci yarısından itibaren Greaves’in yanı sıra vokal ve gitarda Daniel Änghede, klavyede Mark Furnevall, davulda Ben Wilsker, piyano ve vokalde Daisy Chapman, gitarda Jonas Stålhammar, basta Tom Greenway ve vokalde Belinda Kordic’ten oluşan bir kadroya geçiş yapan Crippled Black Phoenix, canlı performanslarında modern enstrümanları Viktorya Dönemi’nden enstrümanlarla bir araya getirerek deneysel işlere de imza atıyor.

Crippled Black Phoenix öncesi ise gitar ve vokalde Deniz Ağan, davulda Uygar Çetiner ve basgitarda Can Tunaboylu’dan oluşan başarılı psychedelic rock grubu Eskiz yer alıyor. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Meclis, ‘Başkanlık’ Anayasasına nasıl ‘Evet’ dedi?

SONRAKİ HABER

Trump ve Brexit gölgesinde Davos

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...