29 Mart 2011 16:55

NCAA’da Final Four Heyecanı!

Amerika Kolej Basketbol Ligi NCAA'de  28-29 Mart tarihlerinde oynanan Bölge Finalleri sonrasında Final Four’a kalma hakkı elde eden takımlar belirlendi.  BATI FİNALİNDE ÇEKİŞME Batı Finali Arizona Wildcats – Connecticut Huskies takımlarının kıyasıya mücadelesine sahne olurken, son dakikalara kadar çekişmeli ge

NCAA’da Final Four Heyecanı!
Paylaş

 
 BATI FİNALİNDE ÇEKİŞME
 
Batı Finali Arizona Wildcats – Connecticut Huskies takımlarının kıyasıya mücadelesine sahne olurken, son dakikalara kadar çekişmeli geçen maçta rakibini 65-53 mağlup eden Connecticut Huskies adını son dörde yazdırmayı bildi.
 
Huskies'de Kemba Walker 20 sayı, 7 asist, 4 ribaund ve Wildcats'te Derrick Williams 20 sayı, 5 ribaund ile takımlarının en skorer oyuncuları oldular.
 
SHELVİN MACK SIRTLADI
 
Güneydoğu Finalinde, Florida Gators’u uzatma bölümlerinde bulduğu sayılarla 71-71 mağlup eden Butler Bulldogs Final Four biletini kaparken, Shelvin Mack 27 sayı, 4 ribaund, 4 asist ile takımı sırtlayan isim oldu.
 
KENTUCKY KAZANMAYI BİLDİ
 
Doğu Finalinde North Carolina Tar Heels karşısına çıkan Kentucky Wildcats rakibini 76-69 gibi net bir skorla turnuva dışına iterek adını son dörde yazdırmayı başardı.
 
VIRGINA COMMONWEALTH OTORİTELERİ TERS KÖŞEYE YATIRDI
 
Elendi gözüyle bakılırken 11. sıradan gelerek son sekize kalmayı başardılar ama otoriteler Kansas Jayhawks karşısında onlara hiç şans tanımıyordu. Bir mucizeyi daha gerçekleştirerek turnuvanın favorisi olarak gösterilen Kansas’ı 71-61 gibi net bir skor ile yenerek Final Four biletini aldılar.
 
 
 Bu sonuçların ardından 2 Nisan'daki Final Four eşleşmeleri şöyle;
 
 Kentucky - Connecticut
 Butler - Virginia.
 
Houston'daki Reliant Stadium'da oynanacak Final Four maçlarının ardından şampiyonu belirleyecek maç 4 Nisan'daki finalde belli olacak. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

'Çözüm Çadırı’nda gözaltına alınan 12 kişi tutuklandı

SONRAKİ HABER

'Selam olsun korkunun üstüne yürüyenlere'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...