19 Ocak 2017 10:42

Michael Nicholson’ın öyküsü Pera Sinema’da

İngiliz savaş muhabiri Michael Nicholson’ın gerçek öyküsünü anlatan 'Saraybosna'ya Hoşgeldiniz' bugün 19.00'da Pera Sineması'nda.

Paylaş

İngiliz savaş muhabiri Michael Nicholson’ın gerçek öyküsü 'Saraybosna'ya Hoşgeldiniz!' bugün 19:00'da Pera Sineması’nda gösterilecek. 

Michael Winterbottom imzalı Saraybosna’ya Hoşgeldiniz, İngiliz savaş muhabiri Michael Nicholson’ın gerçek öyküsünü anlatıyor. Michael’ın hayatı, Amerikalı muhabir Flynn ile beraber, Saraybosna’daki çatışmaların ortasında yaşam mücadelesi veren bir yetimhane dolusu çocuğun haberini yapmasıyla değişir. Henderson, yasaları çiğnemek ve mesleğini tehlikeye atmak pahasına bu çocukların hayatına müdahil olmayı seçer. Bir savaş muhabirinin tehlikeli yolculuğu, bir çocuğun umut dolu yolculuğuna evrilir. Filmin, işgal bittikten sadece birkaç ay sonra yerinde çekilmiş olması ve araya giren gerçek haber görüntüleri, gerçeklik payını katbekat arttırıyor.

1997’de çekilen filmin oyuncu kadrosunu ise Stephen Dillane, Woody Harrelson ve Marisa Tomei oluşturuyor. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Denizli'de köprü çöktü, yolda toprak kayması oldu

SONRAKİ HABER

Schneider Enerji işçisi: Asil Çelik grevi yasaklanamaz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...