07 Haziran 2012 11:55

Siirt Belediye Başkanı Sadak'a yurt dışı yasağı

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak ile eski Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Yekta Bilek, ifadeleri alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, yurt dışı yasağı ve adli kontrol kararı verildi.Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak ile eski Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Yekta Bilek, sabah saatlerinde haklarında a&

Siirt Belediye Başkanı Sadak'a yurt dışı yasağı
Paylaş

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak ile eski Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Yekta Bilek, ifadeleri alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, yurt dışı yasağı ve adli kontrol kararı verildi.

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak ile eski Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Yekta Bilek, sabah saatlerinde haklarında açılan bir soruşturma nedeniyle Siirt Cumhuriyet Savcılığı'na giderek ifade verdi. 17 Ocak'ta Siirt Belediyesi'ne düzenlenen baskın ile ilgili açılan soruşturma kapsamında ifade vermeye giden Sadak ile Bilek, ifade işlemlerinin ardından tutuklama talebiyle Siirt Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edilmişti. Mahkemece ifadeleri alınan Sadak ile Bilek'in tutuksuz yargılanmasına karar verildi. Mahkeme, Sadak ve Bilek hakkında yurtdışı yasağı ve adli kontrol kararı verdi. (SİİRT)

ÖNCEKİ HABER

Norveç’te grevler ve anlaşmalar sürüyor

SONRAKİ HABER

Öğretmenlerden kasklı-sopalı-kelepçeli tepki

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...