18 Ocak 2017 12:25

AKP istedi, başhekim uyguladı

AKP İzmir Milletvekili Nükhet Hotar, başhekimliğe gönderdiği yazıda AKP Kütüphanesi'nin tıp öğrencileri ile ziyaret edilmesini talep etti.

Paylaş

Vedat AYDEMİR
İstanbul

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve AR-GE Başkanı İzmir Milletvekili Nükhet Hotar tarafından Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Başhekimliğine bir yazı gönderildi. Yazıda AKP Genel Merkezi binasında kurulan “AK Parti Kütüphanesi, 15 Temmuz Şehitler Anısına Bölümü”nün ziyaret edilmesi ve öğrencilerin bu konuda bilgilendirilmesi talep edildi. Hastane yönetimi ise yazıyı tüm bölümlere göndererek gereğinin yapılmasını istedi.

Gönderilen yazıda, “15 Temmuz Şehitleri Anısına olan bölüm ile amacımız hain FETÖ terör örgütünün darbe girişimi sonrasında yaşananları ve aziz şehit ve gazileri unutmamak, ilelebet anmaktır. Sizden ricamız AK Parti Genel Merkez Kütüphanesini ziyaret etmeniz ve öğrencilerinizi bu konuda bilgilendirmek, kütüphanemize yönlendirmektir” ifadeleri yer aldı. Bu yazı hastane Başhekimi Prof. Dr. Emin Kurt’un talebiyle kurum içi mesajlaşma sistemi üzerinden Anabilim Dalı Başkanlıklarına ve görevli tüm personele gönderildi. Emin Kurt imzalı yazıda AKP tarafından gönderilen isteğin yerine getirilmesi istendi.

AKP Genel Merkezi’nin 4. Katında bulunan “15 Temmuz Şehitleri Anısına” bölümü, 21 Eylül 2016 tarihinde Binali Yıldırım ve şehit ailelerinin katılımıyla açılmıştı.

ÖNCEKİ HABER

Pazarda alan da dertli satan da

SONRAKİ HABER

ABD: Türkiye ile hedefleri belirledik, el Bab’ı vurduk

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...