17 Ocak 2017 15:20

Yavru köpeğin kulağını kesen iki kişi serbest bırakıldı

Isparta'da yavru köpeğin kulaklarını kesip sosyal medyada paylaşan iki kişi gözaltına alınmalarının ardından serbest bırakıldı.

Paylaş

Sosyal medyada, yavru köpeği bağlayarak kulaklarını kestiklerine dair fotoğraf paylaşan  H. K ve N. Y. ismini kullanan iki kişi, Isparta Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan 2 kişi emniyetteki sorgularının ardından serbest bırakıldı.

Isparta HayvanKoruma Derneği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Yetkili birimlere durumu bildirdik bu kişilerin en ağır ceza ile cezalandırılması ve ellerinde ki hayvanı kurtarmak için çalışmaya başladık gelişmeleri sizlerle paylaşacağız duyarlılığınız için teşekkür ederiz ."

GÖZALTINA ALINDILAR

Hürriyet'in habreine göre, Isparta’da çekildiği iddia edilen ve iple bağladıkları köpeğin kulaklarını kestikleri fotoğrafları sosyal medyada paylaşan H.K. ve N.Y., Isparta Emniyet  Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından Zafer Mahallesi’ndeki evlerinde gözaltına alındı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ile Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin kulakları kesilen köpeği bulmak için çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Şüpheliler, savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

6 gazeteci tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi

SONRAKİ HABER

Reina saldırganı Özbekistan'da arananlar listesindeymiş

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa