14 Ocak 2017 15:02

CHP'li Erdem hakkındaki çirkin bilboardlar kınandı

Meclis’te yaşanan kavganın ardından Ankara sokaklarına CHP’li Eren Erdem’in fotoğrafları 'Saldırgan ve ısırgan kayıp köpek' denilerek asıldı.

Paylaş

TBMM'de, anayasasında değişiklik yapılmasıyla ilgili görüşmeler sırasındaki kavgada CHP'li Eren Erdem'in AKP’li Muhammet Balta'nın bacağından ısırdığı şeklindeki iddiaların ardından Ankara caddelerindeki bilboardlara asılan 'Saldırgan ve ısırgan kayıp köpek' yazılı pankartlar Meclis Genel Kurulu toplantısında kınandı.

Meclis genel kurulunun bugünkü oturumunda CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Eren Erdem hakkında Ankara caddelerindeki bilboardlara korsan olarak asılan ve üzerinde Erdem'in fotoğrafının da olduğu 'Saldırgan ve ısırgan kayıp köpek' yazılı pankartın örneğini Meclis Başkanvekili Ahmet Aydın'a verdi.

Gök, “Olayla ilgili sayın Ankara Valisi ve Sayın Emniyet Genel Müdürü ile de görüştük. Sayın milletvekilimize yapılan bu alçakça saldırıyı kınıyoruz. Bu alçakça saldırıyı yapan kişi veya kişiler en kısa sürüde bulunarak gerekli cezayı almalıdır” dedi.

Meclis Başkanvekili Ahmet Aydın da olayı şiddetle kınandığının tutaklara geçirilmesini ve bu saldırıyı yapanların kısa sürede yakalanarak gereken cezayı almaları konusunda olayın takipçisi olunulacağını söyledi.

ALİ ŞEKER: BU ISIRIK DEĞİL

CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker ise kürsüye gelerek burada bacağını açtı ve Balta'nın ayağındaki yaraların aynısının kendisinde de olduğunu, olaylar sırasında genel kurul salonu içindeki merdivenlere düşüldüğü için bu tür yaralar alındığını söyledi.

HDP'LİLER GENEL KURUL SALONUNU TERK ETTİ

HDP grubu ise; ‘Ermeni soykırımı’ ifadelerini kullandığı gerekçesiyle hakkında 3 birleşim Genel Kurul’dan çıkarma cezası verilen Garo Paylan’a destek vermek ve cezayı protesto etmek için Genel Kurul salonunu terk etti. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

HDP'li Bilgen’den anayasa referandumu uyarısı

SONRAKİ HABER

KESK üyeleri: Maaşımız eridi ek zam istiyoruz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...