14 Ocak 2017 06:19

Snapchat'in tasarımında kapsamlı değişiklik

Snapchat uygulamasında büyük bir tasarım değişikliğine gidiliyor. Yeni tasarımla birlikte arama çubuğu, uygulamanın en tepesine yerleştiriliyor.

Paylaş

Snapchat'in Android uygulamasında kapsamlı bir tasarım değişikliği yapıldı. Kullanıcıların bir bölümünün görmeye başladığı yeni tasarım kısa sürede tüm kullanıcılara sunulmaya başlanacak.

Kullanıcıların Snapchat içeriğine çok daha kolay bir şekilde erişmesi için Hızlı Sohbet bölümünü ana ekrana getiren Snapchat, sıklıkla ve en son yazıştığınız kişileri öne çıkarıyor; gruplarınızı gösteriyor ve yeni eklediğiniz arkadaşlarınızı listeliyor.

Snapchat’te kişilere erişimi kolaylaştıran diğer bir yeni özellik, tepeye yerleşen evrensel arama çubuğu. Snapchat uygulamasının tüm ekranlarında sabit görünen arama çubuğunda öncelikle arkadaşlarınızın isimlerini yazıp, onlarla hızlıca sohbete başlayabiliyorsunuz. Arama sonuçlarını kişi kartlarıyla gösteren Snapchat’te arkadaşınızın, varsa paylaştığı açık hikayeler de görünüyor, bu bölüme uzunca basarak hikayeyi izlemeniz mümkün. Arama çubuğu, Snapchat’teki yayıncılar, şöhretler ve konu başlıklarına/anahtar kelimelere göre içeriklere erişiminizi kolaylaştırıyor.

Snapchat yeni tasarımıyla birlikte Our Story (Hikayem) özelliğini, özel gün ve mekanlarla sınırlamayı durduruyor. Bunun yerine dileyen herkesin dilediği yerden Our Story özelliğine istediği snap’i göndermesinin önünü açan uygulama, içerikleri bir araya getirip yayınlıyor. Arama çubuğundan Our Story bölümüne hızlı erişim de sağlanıyor. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Zeytinburnu'nda enkaz kaldırma çalışmaları tekrar başladı

SONRAKİ HABER

'Çözüm sürecini bitiren Ceylanpınar dosyası çöktü'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...