13 Ocak 2017 12:06

Eren Erdem: Önce erken seçim yapalım, hodri meydan

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, ‘Gelin önce erken seçim yapalım, parlamento anayasa konuşacaksa anayasa konuşsun, hodri meydan’ dedi.

Paylaş

Meclis Genel Kurulu’nda anayasa görüşmeleri devam ederken CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, “Gelin önce erken seçim yapalım, parlamentoyu yenileyelim, ondan sonra o parlamento anayasa konuşacaksa anayasa konuşsun, hodri meydan” dedi.

Genel Kurul, Başkanvekili Ahmet Aydın başkanlığında saat 14.00’te açıldı.

HDP’nin engelli vatandaşların sorunlarına ilişkin verdiği grup önerisi üzerinde konuşan CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, erken seçim tartışmalarına değinerek şöyle dedi:

“Bu parlamentoda lütfen kimse kimseyi erken seçimle tehdit etmesin. Biz erken seçimden korkmuyoruz. Çünkü bizim kaderimiz bir kişinin parmakları ucunda değil. CHP önseçim yapıyor. Keşke sizde önce seçim uygulaması olsa eminim hiçbiriniz erken seçimden korkmazsınız, çekinmezsiniz ve erken seçim bir şantaj malzemesine dönüşmez. Gelin önce erken seçim yapalım, parlamentoyu yenileyelim, ondan sonra o parlamento anayasa konuşacaksa anayasa konuşsun, hodri meydan." (ANKA)
 

ÖNCEKİ HABER

Anayasa değişiklik teklifinin 9. maddesi kabul edildi

SONRAKİ HABER

Üniversite 'tebligat var' diye çağırdı, polis gözaltına aldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...