06 Haziran 2012 10:55

Kompozisyon yarışması ödülleri verildi

Eğitim Sen Antalya Şubesi tarafından  her yıl geleneksel olarak düzenlenen kompozisyon yarışmasının ödül töreni yapıldı. ANSAN’da yapılan törende konuşan Şube Başkanı Nurettin Sönmez yarışmanın konusunu ‘İnsan haklarıyla insandır’ olarak belirlediklerini söyleyerek “Dünyanın birçok yerinde ve ü

Kompozisyon yarışması ödülleri verildi
Paylaş

Eğitim Sen Antalya Şubesi tarafından  her yıl geleneksel olarak düzenlenen kompozisyon yarışmasının ödül töreni yapıldı. ANSAN’da yapılan törende konuşan Şube Başkanı Nurettin Sönmez yarışmanın konusunu ‘İnsan haklarıyla insandır’ olarak belirlediklerini söyleyerek “Dünyanın birçok yerinde ve ülkemizde insan hakları ihlalleri yoğunlaştı. AKP iktidarının her geçen gün artan gerici saldırıları sanat ve kültürel etkinlikler üzerinde de yoğunlaştı” dedi. Eğitim Sen’in ekonomik, demokratik haklar için mücadele etmesinin yanı sıra kültür sanat çalışmaları da yaparak gençlerin geleceğine sahip çıktığını söyleyen Sönmez, “Katılan öğrencilerimiz bu yarışmaya katılarak bir anlamda geleceklerine sahip çıktı. Bütün öğrencilere, bu yarışmaya öğrencilerin yönlenmesinde sorumluluk taşıyan öğretmenlere ve emeği geçen herkese  teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bu yıl ki kompozisyon yarışmasında Erünal Sosyal Bilimler Lisesi Öğrencisi Ferdane Asena Güvenbaş birinci, Dr.İlhami Tankut And.Lisesi Öğrencisi Seher Candemir ikinci, Yavuz Selim Lisesi Öğrencisi Aylin Irmak Duran üçüncü oldu. (Antalya/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

AKP’den CHP’ye koşullu yeşil ışık

SONRAKİ HABER

3 yumurta davası bugün başlıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...