13 Ocak 2017 00:07

Süper Lig, Bursaspor-Trabzonspor maçıyla dönüyor

Spor Toto Süper Lig, 2 haftalık aranın ardından geri dönüyor. 17. hafta bugün Bursaspor ile Trabzonspor’un yapacağı maçla açılacak.

Paylaş

Süper Lig'de ilk yarıyı 27 puanla 5. sırada tamamlayan ev sahibi Bursaspor, özellikle iç sahadaki başarılı performansıyla dikkat çekiyor. Sahasında sadece Medipol Başakşehir’e kaybeden Hamza Hamzaoğlu’nun öğrencileri, oynadığı 8 maçta 5 galibiyet elde etti. Bursaspor’da devre arasını damga vuran gündemlerden biri Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun akıbetiydi. Yeşil beyazlı takımın yönetimi, sezona Hamzaoğlu ile devam kararı aldı. Hamzaoğlu maça ilişkin yaptığı açıklamada “İyi olmayan bir ilk yarı geçirdiler ve dolayısıyla ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak isteyecekler. Biz de her şeyimizle hazırız” demişti.

TRABZONSPOR TRANSFERDE HAREKETLİ

Sezona teknik direktör değişikliği ve kadro revizyonuyla giren Trabzonspor ise ilk bölümde beklediği sonuçları alamadı. 18 puanla 13. sırada kalan bordo mavililer, devre arasını hareketli geçiriyor. Joao Pereira, Emmanuel Mas, Carl Medjani ve Olcay Şahan’ı kadrosuna katan Trabzonspor, çıkışa geçmek istiyor. Trabzon, ilk yarıyı Başakşehir ve Fenerbahçe’ye karşı aldığı yenilgilerle tamamlamıştı.

İKİLİ REKABETTE TRABZON ÜSTÜN

İki takım arasında bugüne kadar oynanan maçlarda Bursaspor 14, Trabzonspor 45 galibiyet aldı. Bursaspor, bu galibiyetlerden 12’sini iç sahada elde etti. İki takım arasında ligde oynana son maçı Bursaspor, 4-2 kazanmıştı.
Timsah Arena’daki müsabaka saat 20.00’de başlayacak.

HAFTANIN PROGRAMI

Süper Lig’de haftanın geri kalan maçları şöyle: Cumartesi - Aytemiz Alanyaspor-Çaykur Rizespor * Karabükspor-Akhisar Belediyespor * Medipol Başakşehir-Kayserispor * Konyaspor-Galatasaray* Pazar-Kasımpaşa-Gençlerbirliği * Gaziantepspor-Antalyaspor * Fenerbahçe-Adanaspor * Pazartesi- Osmanlıspor-Beşiktaş. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Euroleague’de Cimbom ve Efes parkede

SONRAKİ HABER

Aracınız sizden fidye isterse...

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...