12 Ocak 2017 22:12

Kazaya müdahale eden sağlık görevlilerine otomobil çarptı

Kazaya müdahale eden sağlık görevlileri ve yaralılara otomobil çarptı: 1 asker öldü, 4 kişi yaralandı.

Paylaş

Gaziantep'te şarampole devrilen otomobilde yaralanan 2 kişi ile bu kişileri ambulansa taşıyan sağlık görevlilerine otomobil çarptı. Kazada zorunlu askerlikten dağıtım iznine gelen 21 yaşındaki Adil Erhan Özdurmuş yaşamını yitirdi. 2'si sağlık görevlisi 4 kişi ise yaralandı.

Kaza, gece geç saatlerde Özdemirbey Caddesi'nde meydana geldi. Samsun'dan dağıtım izini için memleketi Gaziantep'e gelen Adil Erhan Özdurmuş, askerden getirdiği üniformayı giyip, yanına da arkadaşı Enes Birincioğlu'nu alarak otomobille gezintiye çıktı. Karataş'tan Düztepe yönüne giden Özdurmuş yönetimindeki 27 KT 303 plakalı otomobil, kontrolden çıkıp şarampole devrildi. Kazada, Özdurmuş ve arkadaşı Birincioğlu yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık görevlileri, yaralı iki arkadaşı ambulansa taşımak için sedyeye aldı. Taşıma sırasında aynı yönden gelen 20 yaşındaki Oğuzhan Pekmezci yönetimindeki 27 DN 793 plakalı otomobil, önce yaralılar ve sağlık görevlilerine, ardından da ambulansa çarpıp karşı şeride geçerek şarampole devrildi. İkinci kazada da sağlık görevlileri İlknur Bedir ve Berna Kavak ile otomobil sürücüsü Oğuzhan Pekmezci yaralandı. Yaralı 5 kişi, olay yerine sevk edilen ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere götürdü.

Doktor Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alınan ve art arda iki kaza geçiren yaralılardan Özdurmuş, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Yaralılardan Birincioğlu'nun hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Sağlık personeli ile diğer otomobilin sürücüsünün ise durumlarının iyi olduğu belirtildi. Özdurmuş'un cesedi otopsi için morga konulurken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

İsrail uçakları, Suriye ordusuna ait depoyu vurdu

SONRAKİ HABER

Yanan barakasını gözyaşları içerisinde izledi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa