Akdağ ‘Sana mı soracağım lan’ sözlerini savundu

Sağlık Bakanı Recep Akdağ: Oyumuzu kırk defa açık etmişiz, gizlenecek bir şey mi var? Aynısını yapsalar yine aynı tepkiyi gösterirdim.

11 Ocak 2017 11:36
Paylaş

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Ankara'daki 2016 yılı değerlendirme toplantısında, sağlık muhabirleriyle bir araya geldi. Akdağ buradaki toplantıda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Akdağ, Meclis Genel Kurulu'nda görüşülen anayasa değişiklik teklifine ilişkin oylamada açık oy kullanmasını savundu.

‘Bu ülkede hukuk var’ dyerek kendisini savunmaya başlayan Akdağ, “Eğer ben yanlış bir şey yapmışsam bir suç işlemişsem, onlar suç diyorlar, sen misin savcı ya da hakim kardeşim? Biz 316 milletvekiliyle AKP’liler olarak zaten bu teklifi veren kişileriz. Oyumuzu kırk defa açık etmişiz. Gizlenecek bir şey mi var? Evet, 'evet' oyu veriyorum. CHP'li milletvekillerine ne oluyor da gelip, gözümüzün içine kadar kamera sokma hakkını buluyorlar kendilerinde? Ben de tepkisini gösteren milletvekillerinden birisiydim. Yine aynısını yapsalar yine aynı tepkiyi gösterirdim. Dün söyledim, bugün de söylüyorum. Evet, 18 maddenin 18'ine de ben 'evet' oyu vereceğim. Bunlar yakışık almıyor ve ana muhalefet partisinin acizliğini gösteriyor” diye konuştu. (DHA)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Dersim'de kar yağışı nedeniyle 250 köy yolu ulaşıma kapandı

SONRAKİ HABER

Eğirdir Gölü'nde kış güzelliği

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa