11 Ocak 2017 10:04

Evrensel okurunun kaçırılması emniyetle görüşüldü  

İzmir’de gazete okurumuz Zeynep Tunçel’in kaçırılarak darbedilmesiyle ilgili Emniyet Müdürlüğü ile görüşüldü.  

Paylaş

Kaçırılıp darbedilen gazete okurumuz, Emek Partisi üyesi Zeynep Tunçel ile ilgili olarak Emek Partisi İzmir İl Başkanı Cabbar Demirci ve Avukat Hasan Hüseyin Evin emniyet yetkilileri ile görüştü. 

Bozyaka’da bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Gasp Büro Amirliği Emniyet Müdürlerinden Mehmet Balıkçıoğlu ile görüşen Demirci ve Evin, Zeynep Tunçel’in yaşadıklarına ilişkin bilgileri aktararak olayın aydınlatılmasını talep etti. 

Balıkçıoğlu da, savcılığa yapılan müracaatın ellerine ulaşması ve havale edilecek birimin belli olması ile birlikte soruşturmayı başlatacaklarını belirtti.     

Evin, Tunçel’i kaçıran kişilerin, hakkında her türlü bilgiye sahip kişiler olması itibari ile içlerinden en az birisinin güvenlik güçlerinden olması ihtimalinin yüksek olduğunu dile getirmesi üzerine Balıkçıoğlu, “Araştıralım” dedi. Bir an önce telefon görüşme trafiği ve mobese kayıtlarının toplanması gerektiği her iki taraf tarafından dile getirildi.  

Emek Partisi İl Başkanı Cabbar Demirci de, Tunçel’in Buca’da gönüllü olarak gazete dağıtımı yaptığı sırada, önünün bölgede görevli sivil ekipler tarafından kesildiğini ifade etti.      

Demirci, parti üyeleri olan Zeynep Tunçel’in yaşadıklarının kabul edilebilir olmadığını belirterek, “Bu olayın peşindeyiz, böyle bir eşkıyalığı kabul etmemiz mümkün değil, açığa çıkarılması için uğraşacağız” dedi. (İzmir/EVRENSEL)
 

ÖNCEKİ HABER

İzmir Barosu: TBMM önündeki saldırı kabul edilemez

SONRAKİ HABER

Bucak'ta zincirleme kaza: 1 ölü, 6 yaralı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...