11 Ocak 2017 03:52

Harden ‘MVP’ performansını sürdürüyor

NBA'de normal sezonun neredeyse yarısı tamamlanırken James Harden 1 numaralı MVP adayı olarak öne çıkmasını sağlayan performanslarını sürdürüyor.

Paylaş

NBA’de Houston Rockets, Charlotte Hornets’i 121-114 yenerken James Harden 40 sayı 15 ribaunt 10 asistle yıldızlaştı. Harden, Michael Jordan, Russell Westbrook ve Pete Maravich ile birlikte 2 maç üst üste 40 sayıyı geçerek triple double yapan ilk oyuncu oldu. Rockets, 40. maçında 31. galibiyetini aldı. Normal sezon yarılanırken Harden hem bireysel performansı hem de takımının başarısıyla 1 numaralı MVP(En Değerli Oyuncu) adayı konumunda.

Washington Wizards, oyun kurucusu John Wall’ın bitime 5 saniye kala kaydettiği basketle Chicago Bulls’u 101-99 yendi. Wall, müsabakayı 26 sayı 6 ribaunt 14 asistle tamamladı.  Dwyane Wade ve Jimmy Butler’ın oynamadığı maçta Bulls’ta Rajon Rondo, uzun bir aradan sonra kadroya geri döndü ve 13 şutta 12 sayı üretti. Rondo istatistiklerine 6 da asist ekledi.

Doğu Konferansı’nın lideri Cleveland Cavaliers, Batı deplasman turunun 2. maçında Utah Jazz’a 100-92 yenildi. Üstünlüğü 2. periyotta kaybeden Cavaliers, 3. periyotta kısa süreliğine rakibini yakaladığı bölüm haricinde hep geriden seyretti. Jazz’da Gordon Hayward, 12’de 10 isabetle 28 sayı kaydetti. Cavs’de LeBron James 20’de 10 isabetle 29 sayı attı. Kyrie Irving ve Kevin Love ise 32 şutta 9 isabet bulabildi ve toplam 32 sayıda kaldı. Cavaliers’ın yeni transferi Kyle Korver da ilk kez giydiği formayla eski takımına karşı tutuk bir oyun sergiledi. Korver, 5’te 1 isabetle 2 sayı atabildi.

San Antonio Spurs’e karşı zorlu bir deplasmana çıkan Milwaukee Bucks, genç yıldızı Giannis Antetokounmpo’nun hastalık sebebiyle 9 dakika sahada kalabildiği ve sayı kaydedemediği maçı 109-107 kazanmayı başardı. Bucks son periyottaki 26-18’lik üstünlüğüyle galibiyete uzanırken kenardan gelen Michael Beasley 28 sayıyla sahanın yıldızı oldu.
(SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Faturayı ödeyecek belli: İşçiler!

SONRAKİ HABER

Trump’tan iddialara ‘Politik cadı avı’ tepkisi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...