09 Ocak 2017 13:41

LC Waikiki işin olmadığı depoda işçileri bekletiyor

Kar yüzünden iki deposunun da yolları kapanan LC Waikiki işçileri ana depoya topladı. Ana depoda iş olmamasına rağmen işçiler saatlerdir bekletiliyor

Paylaş

Kar yağışının etkisinde olan İstanbul’da, iki deposuna giden yollar kapanan LC Waikiki işçileri Esenyurt’ta bulunan ana depoda topladı. Ana depoda iş olmamasına rağmen işçiler saatlerdir yemekhanede bekletiliyor.

İşçilerin verdiği bilgilere göre kar yağışının etkisiyle LC Waikiki’nin iki dış deposuna giden yollar kapandı. Esenyurt, Hadımköy, İkitelli’deki işyerlerinin erken paydos etmesine rağmen LC Waikiki, işçileri Esenyurt’taki ana merkez depoya getirdi. Ana merkez depoda iş olmamasına rağmen gündüz vardiyasında çalışan işçiler çıkış saatleri olan 16.00’ya kadar klima dahi çalıştırılmadan yemekhanede bekletildi. Saat 16.00’da çıkmak isteyen işçiler de servislerin geç gelmesi üzerine kar altında bekledi. Gece vardiyasında çalışan işçilerin de getirileceği ve iş olmamasına rağmen bekletileceği öğrenildi. Üstelik işçilere, “Depolarda çalışma olmadığı için ilerleyen günlerde telafi yapılacak” denildi.

Öte yandan yoğun kar yağışının sebep olduğu buzlanma trafik kazalarını da artırırken servislerle taşınan işçilerin güvenliği için de sadece “Servis araçlarında kemerlerinizi bağlayın” diye mesaj atıldı. (İstanbul/EVRENSEL)
 

ÖNCEKİ HABER

ABB işçileri de greve ‘Evet’ dedi

SONRAKİ HABER

Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'de okullar yarın tatil

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...