05 Haziran 2012 10:53

3.Köprü İstanbul'un yeşilini artıracakmış

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, “3. Boğaz köprüsü Türkiye için elzemdir. Türkiye’ye ekonomik bakımdan çok ciddi katkı sağlayacak ve İstanbul’un yeşilini de artıracak” dedi.Bayraktar, Koç Üniversitesi’nde “Dünya Çevre Günü’nde Kentsel Dön&uum

3.Köprü İstanbul'un yeşilini artıracakmış
Paylaş

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, “3. Boğaz köprüsü Türkiye için elzemdir. Türkiye’ye ekonomik bakımdan çok ciddi katkı sağlayacak ve İstanbul’un yeşilini de artıracak” dedi.

Bayraktar, Koç Üniversitesi’nde “Dünya Çevre Günü’nde Kentsel Dönüşüm ve İstanbul” konulu panelde yaptığı konuşmada, ilginç açıklamalarda bulundu. Panelde, 3. köprünün “İstanbul’un akciğeri olan ormanlarını katledeceği” yönündeki eleştirilere cevap veren Bayraktar, yapılacak köprü inşaatından sonra orman varlığının artacağını iddia etti.

Bayraktar ayrıca şunları ifade etti: “3. Boğaz Köprüsü’nün olumsuzluklarının yanında çok fazla olması gereken tarafı var. O zaman ne yapacağız, büyük şehirlerde durmayacağız. Bu insanlara İstanbul’a gelmeyin diyemeyiz. Başka çaremiz yok. Ağaç konusunda siz ne kadar duyarlıysanız biz de o kadar duyarlıyız ve en az 2 katı ağaç dikeceğiz. Hem Orman ve Su İşleri Bakanlığımızın bu konuda ciddi duyarlılığı var hem Ulaştırma Bakanlığımızın çok ciddi duyarlılığı var.” (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Türkiye işsizlikte 22. sırada

SONRAKİ HABER

‘Emeklilik yaşı 80 olsun’ önerisi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...