09 Ocak 2017 09:33

Kayseri'de kar tatili kararı tüm ili kapsamıyor

Kayseri'de etkili olan kar yağışı ile birlikte ortaya çıkan asparagas kar tatili haberlerine karşı Milli Eğitim Müdürlüğü uyarıda bulundu.

Paylaş

Kayseri'de dün etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde bugün için eğitime 1 gün ara verildi. Ancak sosyal medya üzerinden bazı kişiler, 'Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ait internet sitesinden açıklama yapıldı, tüm okullar tatil' paylaşımları yaptı. Resmi siteden alınan fotoğrafın üzerine '9 Ocak 2017 günü olumsuz hava şartları nedeni ile Kayseri Merkez ve tüm ilçelerimizde resmi, özel kurs ve rehabilitasyon merkezleri de dahil olmak üzere tüm eğitim kurumlarında eğitime 1 gün süreyle ara verilmiştir' ifadeleri yazıldı ve sosyal medya üzerinden yoğun şekilde paylaşıldı.

Bu yöndeki asılsız paylaşımlar yaygınlaşınca Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri açıklama yaptı. Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, bu yöndeki paylaşımlara vatandaşların itibar etmemelerini istedi. Elmalı, bir gelişme yaşanırsa an be an duyuruların yapılacağını söyledi. Müdürlüğün resmi internet sitesinden de yurttaşlar uyarıldı. Siteden yapılan açıklamada da 'Kayseri Valiliği http://kayseri.gov.tr ve Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğü http://kayseri.meb.gov.tr dışında çeşitli internet sitelerinde yapılan tatil haberlerine lütfen itibar etmeyiniz' İfadeleri kullanıldı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Kıbrıs basını Cenevre müzakerelerini nasıl gördü?

SONRAKİ HABER

İstanbul’da kamu kurumlarında mesai bitişi bugünlük 15.30

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...