08 Ocak 2017 12:23

Ahmet Hakan, Doğan Grubu’na sahip çıktı

Ahmet Hakan köşesinde Doğan Holding’in 2 yöneticisinin gözlatına alınmasına tepki gösterdi. 

Paylaş

Hürriyet gazetesi yazarı ve CNN Türk'te Tarafsız Bölge programını hazırlayıp sunan Ahmet Hakan, Doğan Holding’in iki yöneticisinin gözaltına alınmasına köşesinden tepki gösterdi, “Yalan, iftira, çarpıtma olur da bu kadar mı olur?”dedi. 

Hakan, “15 Temmuz’dan sonra FETÖ’cülükten tutuklanan avukatlarla yapılan anlaşmanın tarihi: Temmuz 2012. Doğan Grubu’na kesilen cezayla ilgili Maliye Bakanlığı’yla varılan mutabakat tarihi: Haziran 2011. Yani vergi cezası sonuçlandıktan bir yıl sonra söz konusu avukatlarla anlaşma yapılmış. Bir yıl önce bitmiş bir meselenin bir yıl sonra davası mı olur a be yalancılar?”diye yazdı.

BAHÇELİ'NİN SAAT HEDİYESİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin köstekli saat hediyesini kabul etmesinin ardından kendisine yapılan eleştirileri de yanıtlayan Hakan, “MHP’nin kuruluşunun 40. yıldönümü nedeniyle yaptırılan saatlerden biridir bana hediye edilen... Maddi değeri yoktur, manevi değeri vardır. Bu saatin bir milyon tanesi bile Zafer Çağlayan’ın o meşhur saatinden bir tanesini bile karşılamaz” dedi. (MEDYA SERVİSİ)
 

ÖNCEKİ HABER

Kadınlar: Can güvenliğimizin olmadığı otobüsler istemiyoruz

SONRAKİ HABER

İptal edilen uçak biletlerine fark istenmesine tepki

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa