8 Ocak 2017 07:25

Kar ve soğuk havaya aldırmadan denize girdiler

İstanbul Sarayburnu  Sahili'nde sabah saatlerinde bir araya gelen yaklaşık 20 kişilik grup kar ve soğuk havaya rağmen denize girdi.

Kar ve soğuk havaya aldırmadan denize girdiler

 İstanbul Sarayburnu  Sahili'nde sabah saatlerinde biraraya gelen yaklaşık 20 kişilik grup, denize girmek için hazırlık yaptı. Soğuk hava ve kar yağışına aldırış etmeyen ve kendilerine 'Sarayburnu Fatihleri' ismini veren grup, tek tek denize atladı ve kısa süre yüzdükten sonra denizden çıktı.

Dondurucu soğuğa rağmen denize girmenin, kendilerini iyi hissetmelerini sağladığını söyleyen Yüksel Sönmez, “Denize girmeye yazın başlıyoruz ve kar da olsa fırtına da olsa fark etmiyor. 12 ay boyunca sürekli girdiğimiz için vücudumuz suya artık dayanıklı. Bu, suyun bize vermiş olduğu bir şifa" dedi. 

Yusuf Özinal ise, vücudu dinç tutmak için denize girdiğini ve soğuk havadan etkilenmediğini söyledi. (DHA)
 

9 Temmuz 2025 20:00

Kriz Notları | Rejim değişimi nereye varır?

Kriz Notları'nda bu hafta Doç. Dr. Ümit Akçay ve Dr. Ali Rıza Güngen, Türkiye’nin gündemindeki rejim tartışmaları, ekonomik istikrar arayışları ve muhalefetin konumunu değerlendirdi.

İçerik yükleniyor...

(Evrensel)
10 Temmuz 2025 06:47

Şile Belediyesi'ne operasyon: Başkan Kabadayı gözaltına alındı

Sabah saatlerinde Şile Belediyesi'ne yönelik operasyonda belediye başkanı Özgür Kabadayı ve belediyeden bazı kişiler gözaltına alındı.

Şile Belediyesi'ne operasyon: Başkan Kabadayı gözaltına alındı

Fotoğraf: DHA

10 Temmuz 2025 06:52

Ege Denizi’nde 4.6 büyüklüğünde deprem

Ege Denizi’nde 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Ege Denizi’nde 4.6 büyüklüğünde deprem

Fotoğraf: AA

İçerik yükleniyor...

(DHA)
10 Temmuz 2025 04:00

PKK nasıl silah bırakacak, süreç nasıl devam edecek?

PKK, 11 Temmuz’da törenle silah bırakacak. Abdullah Öcalan, tören öncesi çağrısını yineledi. Silah bırakma sonrası TBMM’de kurulacak komisyon çalışmaları ise hız kazanacak.

PKK nasıl silah bırakacak, süreç nasıl devam edecek?

Fotoğraf: ANF News

Dilan Temiz
[email protected]


İçerik yükleniyor...

10 Temmuz 2025 04:13

Kuyu tipi cezaevleri yaygınlaşıyor | Kuyu tipi işkence

Türkiye'de 13 Y, 7S tipi ve 22 tane yüksek güvenlikli cezaevlerinde tutulan mahpuslar havalandırma bulunmayan hücrelerde tutuluyor, havalandırmaya tek tek çıkarılıyor.

Kuyu tipi cezaevleri yaygınlaşıyor | Kuyu tipi işkence

Fotoğraf:Pixabay

Nisa Sude Demirel
[email protected]


İçerik yükleniyor...

10 Temmuz 2025 04:12

Evrensel'in manşeti | Dayatmaya çizik

MESS grup sözleşmesi öncesi anketlere başlayan Türk Metal, işçilere sınırlı zam seçenekleri sundu; Ford Otosan işçileri ankette şıkların üstünü çizdi: “En az yüzde 100 zam!”

Evrensel'in manşeti | Dayatmaya çizik

Fotoğraf: Ford Otosan Basın Bülteni

İçerik yükleniyor...

(Evrensel)

Evrensel'i Takip Et