07 Ocak 2017 19:15

THY bilet kontuarları önünde uzun kuyruklar oluştu

İstanbul'daki kar yağışı nedeniyle uçuşlarını iptal eden THY'nin bilet satış bankolarının önünde uzun kuyruklar oluştu.

Paylaş

Kar yağışı nedeniyle İstanbul Atatürk Havalimanı’nda sorunlar sürüyor. Yaşanan yoğunluk nedeniyle THY bilet işlemlerinin hızlı yapılabilmesi için mevcut bilet satış kontuarlarına ek olarak 13 tane daha dış hatlara ek bilet satış kontuar açtı. Buna rağmen bilet satış kontuarların önünde uzun kuyruklar oluştu. THY bilet satış kuyruğunda bekleyen yolcularına sandviç ve içecek ikramında bulunuyor.

THY BİLET DEĞİŞİKLİĞİ İÇİN

THY resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada; İstanbul'da yaşanan olağanüstü hava koşulları sebebiyle, 07/01/2017 ve öncesinde düzenlenmiş biletler için, ortaklığımızın 06/01/2017 - 08/01/2017 tarihleri arasındaki İstanbul Atatürk Havalimanı / Sabiha Gökçen Havalimanı varışlı çıkışlı ve aktarmalı tüm Türk Hava Yolları ve AnadoluJet seferlerine kayıtlı münferit ve grup yolcuların işlemleri, ücret kurallarına bakılmaksızın  15/01/2017 (dahil) tarihine kadar işlem yapılması ve yeni rezervasyonun 18/01/2017 (dahil) tarihine kadar olan TK operating uçuşlara alınması kaydıyla ücretsiz değişikliğini yapılacağını duyurdu.

HAVALİMANINA GELMEDEN ÖNCE UÇUŞLARINIZ KONTROL EDİN

Bu arada THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada; “İstanbul çıkışlı seferlerde seyahat edecek yolcularımızın Atatürk Havalimanı'na gelişleri öncesinde mutlaka sefer durumlarını THY web sitesinden veya çağrı merkezinden  kontrol etsinler. Yapılan bilgilendirmeye göre hareket etmeleri yolcularımızın seyahatlerinde olumsuzluk yaşamaması adına önem arz ediyor” denildi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Anneler ve kızları

SONRAKİ HABER

Gerçeğe ihtiyacımız var

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...