07 Ocak 2017 18:31

2 TB'lık USB bellekler geliyor

Kingston, 2 TB veri depolama alanı sunan USB 3.1 Gen 1 belleği DataTraveler Ultimate Generation Terabyte'ı kullanıcılara tanıttı.

Paylaş

4K videonun yavaş yavaş yaygınlaşması ile iyice artan depolama ihtiyacına Kingstonyeni USB bellekleri ile çözüm sunacağını iddia ediyor. Firmanın DataTraveler Ultimate Generation Terabyte adını veridiği belleklere 70 saate kadar 4K video depolanabiliyor. USB 3.1 Gen 1 bellek gayet yüksek okuma ve yazma hızları sunuyor. Windows için Windows 7 ve üzeri Apple için Mac OS 10,9, Linux içinse Linux 2,6 ve üzeri sürümlerdeki işletim sistemleri ile uyumlu olan bellekler 5 yıllık garanti ile tüketiciye sunulacak. USB bellekler tasarım olarak sağlam metal bir yapıya sahip.

Kingston'ın sorumlu müdürü Jean Wong, tanıtımda yaptığı açıklamada, Kingston olarak limitleri zorladıklarını belirterek “DataTraveler Ultimate GT ile kullanıcıların mobil veri saklama kabiliyetini artırıyoruz. Artık kullanıcılar çok daha büyük miktarda veriyi rahatlıkla saklayıp aktarabilecek.” dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Ahmet Şık -döverek öldüremedikleri- Metin Göktepe’dir!

SONRAKİ HABER

Tarih gerçeğin peşindeki gazetecileri yazacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...