7 Ocak 2017 00:21

Yollarda mahsur kalanlardan belediyeye tepki

İstanbul'da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı gece de yoğun şekilde devam etti. Kar yağışına hazırlıksız yakalanan çok sayıda sürücü TEM Otoyolu'nda mahsur kaldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı gece de yoğun şekilde devam etti. Karayolları ekiplerine ait araçlar herhangi bir olumsuzluğa karşı kar küreme ve tuzlama çalışmaları yaptı. Bazı sürücülerin araçlarını yol kenarına bıraktığı görüldü. Kar lastiği ya da zinciri olmayan sürücüler yolda kaldı.

TEM Otoyolu Gaziosmanpaşa yol ayrımında ise çok sayıda araç yolda mahsur kaldı. Sürücüler saatlerce araç içerisinde kurtarılmayı bekledi. Bir ambulansın ise yolda mahsur kalan araçların arasından güçlükle ilerlediği görüldü. Yolda mahsur kalan sürücü Necmettin Keskin, “Durumu görüyorsunuz. İstanbul böyle, hazırlıksız yakalandık. Daha önce akşam dokuz gibi kaldık, bıraktık aracı yürüyerek gittik. Tekrar arabayı çıkartmaya geldik. Bayağı uzun süre kar yağacak. Aracın burada kalmasını istemedik. Kar lastiğimiz de yok” dedi.

Başka bir sürücü ise “Şu an bir saati geçti. Buradayım halen bekliyorum. Yollar kaygan, arkadaşları bekliyoruz. Yollarda tuzlama, küreme çalışmaları yok. Belediye nasıl çalışıyor” dedi. (DHA)

19 Temmuz 2025 07:45

2025-YKS sonuçları açıklandı: Doğru yanıt ortamaları yine düşük

2025 YKS sonuçları eğitimdeki vahim tabloyu ortaya koydu. Öğrencilerinin doğru yanıt ortalamaları yine düşük. TYT’de matematikte 6,64, fen bilimlerinde 4,6 doğru AYT matematikte 6,8, biyolojide 2,5

2025-YKS sonuçları açıklandı: Doğru yanıt ortamaları yine düşük

Fotoğraf: Evrensel

İçerik yükleniyor...

(AA)
19 Temmuz 2025 04:45

Ücretini saklamanın dayanılmaz ağırlığı

Bir süredir staj yaptığım şirkette mezun olunca ne kadar ücret alacağımı anlamak için bir iş arkadaşıma maaşını sordum, 'söyleyemem' dedi. Teklif geldiğinde gördüğüm ücretle hayal kırıklığına uğradım.

Ücretini saklamanın dayanılmaz ağırlığı

Fotoğraf: Pixabay

19 Temmuz 2025 03:00

Aidiyet maskesi altında yeni nesil çalışan denetimi | ‘Bana yemek ısmarlama, yemek hakkımı ver!’

Beyaz yakalılar sosyal medyada “eğlenceli iş yeri” paylaşımları yaparken, şirketler patron-çalışan hiyerarşisini silikleştiren bir “aile” diliyle kurumsal bağlılık inşa etmeye çalışıyor.

Aidiyet maskesi altında yeni nesil çalışan denetimi | ‘Bana yemek ısmarlama, yemek hakkımı ver!’

E-Adam adlı TikTok hesabından ekran görüntüsü alınmıştır.

Şeyma Akcan
[email protected]


İçerik yükleniyor...

19 Temmuz 2025 04:20

Arada kalmak: Genç beyaz yakalıların sınıfsız savaşı

Güvencesizlik, yalnızlık, örgütsüzlük: Genç beyaz yakalılar sınıfsal konumlarını hissetseler de kolektif bağlardan uzak, bireysel çözümlere sıkışmış durumdalar.

Arada kalmak: Genç beyaz yakalıların sınıfsız savaşı

Murat Uysal
[email protected]


İçerik yükleniyor...

19 Temmuz 2025 04:20

Kamu işçisine Ali Cengiz oyunu

Kamu işçileri, hedef enflasyona endekslenmiş sefalet ücreti dayatmasıyla karşı karşıya. “İş kollarındaki özel talepler TİS’lerle alınır” mesajıyla, ortak mücadele eğiliminin kırılması hedefleniyor.

Kamu işçisine Ali Cengiz oyunu

Fotoğraf: Evrensel

Andaç Aydın Arıduru
[email protected]


İçerik yükleniyor...

Evrensel'i Takip Et