06 Ocak 2017 15:05

Gazeteci Selman Keleş okulda saldırıya uğradı

KHK ile kapatılan DİHA muhabiri Selman Keleş öğrenim gördüğü Atatürk Üniversitesinde bir grubun saldırısına maruz kaldı.

Paylaş

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kapatılan Dicle Haber Ajansı (DİHA) muhabiri Selman Keleş öğrenim gördüğü Erzurum Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde 20 kişilik ırkçı bir grubun saldırısına maruz kaldı. Fakülte girişinde bulunan özel güvenlik görevlilerinde göz yumduğu saldırı sonrası gazeteci Keleş, birçok yerinden darp edildi. Polisler tarafından fakültenden çıkarılan Keleş, daha sonra Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı'na, saldırıya göz yuman üniversitenin güvenlik görevlileri ile saldırgan grup hakkında suç duyurusunda bulundu.

ÖZEL GÜVENLİK SALDIRGAN YOL AÇTI

Fakülte kapısı girişinde bulunan trunike sistemleri için her öğrenci kart basarak geçerken,sivil kişiler olduğu belirtilen saldırgan gurubun gelmesiyle, turnikelerin başında bulunan 2 özel güvenlik görevlisinin de turnike sistemlerini iptal ederek saldırgan grubun geçişine izin verdiği öğrenildi.

Polisler tarafından gazeteci Keleş’in fakülteden çıkartmasının ardından saldırgan grubun ise tahditler savurarak fakülteden ayrıldığı öğrenildi. (DİHABER)
 

ÖNCEKİ HABER

Gazeteci Kobulan hakkında 2 ayrı soruşturma

SONRAKİ HABER

ABD’den ‘zevzeklik’ yanıtı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa