06 Ocak 2017 13:31

BEDAŞ, planlı elektrik kesintilerini iptal etti

BEDAŞ, daha önceden duyurusu yapılan 7 Ocak Cumartesi ve 8 Ocak Pazar tarihlerini de içine alan planlı elektrik kesintilerini iptal etti.

Paylaş

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ), İstanbul’u etkisi altına alan soğuk hava koşulları nedeniyle vatandaşların sıkıntı çekmemesi için daha önceden duyurusu yapılan 7 Ocak Cumartesi ve 8 Ocak Pazar tarihlerini de içine alarak planladığı tüm bakım ve onarım çalışmalarını olumsuz hava şartları düzelene kadar iptal ettiğini duyurdu.

Buna göre 7-8 Ocak 2017 tarihlerinde Sarıyer, Çatalca, Küçükçekmece, Esenyurt, Bayrampaşa, Beylikdüzü, Zeytinburnu, Fatih, Topkapı, Bağcılar, Arnavutköy, Eyüp ilçelerindeki planlı bakım ve onarım çalışmalar ileri bir tarihte gerçekleştirilecek. Soğuk hava koşulları bölgeyi tamamen terk edene kadar bu çalışmalar yapılmayacak.

EKİP VE ARAÇ SAYISI İKİ KATINA ÇIKARILDI

BEDAŞ tarafından yapılan açıklamada, “Kaliteli ve sürekli elektrik sağlamak amacı ile yatırım, bakım ve onarım faaliyetleri ileriki tarihe ertelenmiştir. Tedbir kapsamında ekip ve araç sayıları iki katına çıkarılmıştır. Ekiplerimiz 7/24 çalışmalarını sürdürmeye devam edecektir” denildi.

ALBAYRAK: KESİNTİLER NORMAL DEĞİL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, elektrik kesintilerine ilişkin bugün yaptığı açıklamada, "31 Aralık gecesi 3 farklı bölgede yer altı kablolarının kesildiğini tespit ettik. Normal günlerden geçmediğimiz için farklı tehditlerle karşı karşıya kalıyoruz. 30 Aralık'ta da siber saldırı ihbarı aldık" demişti. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Ankara'da toplu ulaşım ücretlerine zam

SONRAKİ HABER

Hopa’daki laiklik eylemine polis saldırısı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...