05 Ocak 2017 16:14

Askeri araç ile minibüs çarpıştı: 2 asker hayatını kaybetti

Çorum'un Laçin ilçesinde askeri araç ile yolcu minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 2 asker hayatını kaybetti, 13 kişi de yaralandı.

Paylaş

Kaza, Laçin-Çorum karayolunun 1'nci kilometresinde meydana geldi. İlçe Jandarma Komutanlığı'na ait askeri araç ile 54 yaşındaki İsmail Aydın yönetimindeki yolcu minibüsü, yoldaki buzlanma nedeniyle kafa kafaya çarpıştı. Savrulan her iki araç, bir akaryakıt istasyonunun panosuna çarparak durabildi. 

Kazada, askeri araçtaki uzman jandarma çavuş Bilal Ekinci olay yerine hayatını kaybetti, yanındaki astsubay çavuş Halit Gençer ile minibüsteki Kezban Kantar (28), Dürüye Evkaya (32), Mehmet Uçak (63), Halime Baldam (44), Saliha Sünnetci (57), İsmail Atalay (76), Kemal Şen (33), Gülüşen Şahin (51), Hüseyin Bektaş (20), Ercan Aktaş (15), Funda Baldam (23), İsmail Kızıltepe (61) ve Gözde Kırış ise yaralandı.

Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alınan astsubay çavuş Halit Gençer de kurtarılamayarak hayatını kaybetti. (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Hakkarili çobanların işleri kışın daha zor

SONRAKİ HABER

Altyazı yılın en iyilerini seçti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...